Aparat de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD, Cu Un Design Deosebit, Clasa A++ si 12000 BTU

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD
 • Design
  (4.8)
 • Zgomot
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Daca va doriti un aparat de aer conditionat care va fi apreciat de toata lumea, cu un design deosebit, puternic si cu functii multiple, HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este o alegere foarte buna.

Vezi pret

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este un aparat de aer conditionat impresionant din mai multe puncte de vedere. In timp ce puterea de 12,000 BTU recomanda acest aparat pentru camere mari, chiar si pana la 23 mp, elementele care fac diferenta include cu siguranta design-ul sau superb de culoare rosie, dar si clasa energetica A++ sau functii de genul Follow Me sau Wi-Fi Control. Adaugati si o garantie de 3 ani la acest produs de calitate foarte buna si aveti un model cu care Heinner pare sa incerce sa intre in clasa Premium.

In primul rand, este usor de vazut care este atuul principal al aparatului de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD. Designul este cel care va ia ochii imediat, de culoare rosie pentru panoul frontal si cu un pic de alb in partea inferioara, ce pare sa imite textura lemnului.

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este dotat cu un compresor cu inverter, fiind un model ce va avea performante foarte bune. Capacitatea sa este de 12,000 BTU, putand fi folosit atat pentru racire cat si pentru incalzire, dupa cum este nevoie. Nivelul de zgomot este unul destul de ridicat, estimat la 56 dB.

Plusurile aparatului HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD

Design superb: cred ca veti fi de acord cu mine, ca designul acestui aparat de aer conditionat este unul foarte reusit. HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este de un rosu mai inchis la culoare, cu o textura asemanatoare lemnului ca design.

Clasa A++: veti avea un consum foarte bun de energie, daca comparati un astfel de model cu un aparat mai vechi sau cu unul dintr-o clasa inferioara. Este un model cu inverter, astfel incat si consumul este unul mai mic.

12,000 BTU: este un aparat de aer conditionat puternic, ce va putea acoperi fara probleme o camera cu o suprafata intre 16 si 23 mp, deci este suficient chiar si pentru o sufragerie normala.

Functii climatizare multiple: il puteti folosi pentru racire, incalzire, ventilatie sau dezumidificare, in functie de ce aveti nevoie.

Control Wi-Fi: puteti activa aparatul HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD chiar si cand nu sunteti acasa, astfel incat temperatura va fi perfecta atunci cand intrati pe usa. Aveti o aplicatie atat pentru iOS cat si pentru Android.

Functia Follow Me: desi nu va urmareste chiar pe dumneavoastra, aparatul va citi temperatura din zona unde este telecomanda si va porni in functie de aceasta.

Economisiti cu functia ECO: activati aceasta functie noaptea, atunci cand dormiti, iar energia consumata scade chiar si cu 60%.

Functie anti-inghet: atunci cand sunteti plecat iarna, puteti seta aparatul sa mentina temperatura la 8 grade Celsius.

Optiune silentioasa: desi aparatul nu este unul foar silentios in mod normal, exista o functie speciala denumita Mute Operation, care va ajuta pentru ca opreste orice sunet al aparatului.

Functia Turbo: puteti raci sau incalzi o camera foarte repede, activand aceasta functie.

Auto-curatare: o alta functie interesanta, ce incearca sa mentina evaporatorul uscat si curat, dupa ce unitatea este oprita.

Filtru praf: acesta va reduce praful cu pana la 50%, in timp ce polenul este retinut in proportie de 80%.

Ventilator cu 12 trepte: aveti control total asupra debitului de aer trimis de aparat, pentru un confort termic maxim.

Minusuri

Fara kit inclus: va trebui sa achizitionati si un kit de instalare, impreuna cu serviciile de instalare aferente.

Concluzia

Daca va doriti un aparat de aer conditionat care va fi apreciat de toata lumea, cu un design deosebit, puternic si cu functii multiple, HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este o alegere foarte buna.

Vezi pret