Daewoo DSB-F1877LH-NV: un aparat de aer conditionat ideal pentru tine

Daewoo DSB-F1877LH-NV
  • Design
    (5)
  • Zgomot
    (3.5)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Review pe scurt

Cu toate ca design-ul nu este foarte sofisticat, cei de la Daewoo au facut tot posibilul ca modelul DSB-F1877LH-NV sa fie unul elegant si cu dimensiuni suficient de reduse pentru un confort sporit. Mai mult de atat, elementele care il promoveaza sunt performanta de care acesta da dovada, dar si faptul ca este un aparat silentios.

detaliiprodus1

Necesar sezonului cald si nu numai, un aparat de aer conditionat este prietenul tau cel mai bun atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, indiferent de temperatura de afara. Pentru a te putea bucura de confortul locuintei tale, trebuie sa iti montezi neaparat un aparat de aer conditionat care sa faca fata oricarei provocari doresti. Pentru a-ti veni in ajutor, prezentam aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV.Daewoo-DSB-F1877LH-NV

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Cu un design simplu si linii fine, cei de la Daewoo iti garanteaza un produs elegant ce se incadreaza perfect in orice locuinta. Desi are un aspect simplist, acesta este totodata si unul modern datorita muchiilor si conturului unitatii interne, dar si afisajului discret din partea sa dreapta. Nu doar muchiile sau aspectul general recomanda acest aparat de aer conditionat, ci si dimensiunea de 94 x 30 x 23.2 cm, una destul de redusa pentru un aparat de aer coditionat, dar si greutatea de doar 12 kilograme. Aceasta dimensiune face ca montarea si incadrarea sa in aspectul camerei sa fie un detaliu minor si foarte usor de realizat, evitand astfel o ambianta ostentativa a camerei. Tot legat de design avem si aspectul unitatii exterioare, un aspect conturat in jurul dimensiunii de 80 x 69 x 30 cm si o greutate de 45 kilograme.

Avand o capacitate de racire de 18000 BTU, Daewoo DSB-F1877LH-NV este un aparat de aer conditionat recomandat unui apartament de 2 sau chiar de 3 camere, fiind capabil sa asigure acestuia temperatura optima si un mediu ambiant placut. In ceea ce priveste capacitatea de incalzire, aceasta este una mai redusa, de 17742 BTU, dar care nu inseamna ca nu poate face fata cu brio si acestei cerinte. In materie de consum, pentru a te bucura de aceste lucruri, aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa A de energie pentru incalzire si in clasa A+ de energie pentru racire.

Tehnologia DC inverter cu sinusoida la 180 de grade are numeroase avantaje printre care economisirea energiei electrice, avand un consum de 1W acolo unde aparatele de aer conditionat normale consumau 4 sau 5 W. Fiind conectata in mod direct cu energia consumata, si puterea de 1500 W pentru racire si cea de 1710 W pentru incalzire constituie un avantaj al utilizarii acestui produs. Un alt aspect ce trebuie luat in considerare in momentul achizitiei sau montarii este cel al gamei de temperatura in care poate functiona. Capacitatea de a functiona cu o temperatura ambientala maxima de 50 grade Celsius si cu o temperatura ambientala minima de -15 grade Celsius il fac util in orice zona de la noi din tara.

Intrucat aceste detalii poate nu au fost suficiente, este de mentionat ca functionarea sa produce un zgomot de doar 60 dB pentru unitatea interioara si 65 dB pentru cea exterioara, ceea ce ne garanteaza faptul de a avea un aparat de aer conditionat silentios dar si performant. La un pret de aproximativ 2300 lei, Daewoo DSB-F1877LH-NV este solutia optima pentru tine si pentru familia ta dar mai trebuie sa fii atent daca in pretul de achizitie este inclus si kitul sau de instalare.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative