Ariston Pro R 80 – un boiler eficient

detaliiprodus1

Daca te-ai saturat de dusurile reci precum si de minutele de asteptare pana se incalzeste apa de la robinet pentru care platesti apa rece la pret de apa calda, a venit momentul sa iti cumperi tu un dispozitiv care sa-ti ofere confortul de care ai nevoie. Acest dispozitiv se numeste boiler electric, iar modelul Ariston Pro R 80 este unul reprezentativ ca si calitate, la pret mic.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Campania Decizii Smart este aici!
Reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

PRO 0001Culoarea acestuia este alba, designul fiind extrem de minimalist. Pe partea frontala se afla pozitionat doar un indicator de temperatura la a carui precizie au lucrat in mod special cei de la Ariston. Tot pe partea frontala, dar in zona inferioara, este imprimat logo-ul producatorului si cam astea sunt toate detaliile de pe corpul central. Panoul de control il constituie un singur buton rotativ situat pe fundul aparatului, nefiind vizibil la o prima vedere.

Dimensiunile sunt reduse, putand fi instalat si in incaperile mai putin generoase ca si spatiu. La un volum util de 80 litri, boilerul ocupa un spatiu de doar 75.8 x 45 x 48 cm, greutatea lui fiind de 21.5 kg. Instalarea este specifica acestor tipuri de incalzitoare, facandu-se pe verticala.

Pentru montaj este nevoie de o sustinere in trei puncte, doua superioare si unul inferior, clamele de agatare fiind rezistente si oferind o stabilitate foarte buna. Nu se va intampla sa se miste in stanga sau dreapta atunci cand modifici temperatura sau il atingi din greseala. Alimentarea cu apa se face prin zona inferioara a dispozitivului, tot acolo fiind si gaura de iesire a apei incalzite.

La nivelul specificatiilor tehnice, se remarca prin capacitatea de a incalzi apa pana la 75 de grade, acest lucru facandu-se printr-un consum de doar 1800 W. Volumul total de apa ajunge la temperatura maxima in doua ore jumatate, acesta fiind un timp destul de bun avand in vedere consumul de energie electrica.

Pentru protectie, este dotat cu o supapa hidraulica de siguranta care permite o presiune maxima de lucru de 8 bari.
Termostatul este performant, lucrand in sincron cu indicatorul de temperatura, neexistand decalaje intre temperatura reala a apei si temperatura afisata de indicatorul de pe partea frontala a aparatului. Pentru aceasta, Ariston a dotat termostatul cu o supapa de siguranta bipolara.

Pentru a preveni coroziunea suprafetei interioare a boilerului, producatorul a montat un anod de magneziu supradimensionat, astfel incat durata de viata a aparatului este semnificativ prelungita. Elementul de incalzire este si el protejat datorita acestui element galvanic de protectie anticoroziune. Deoarece este un element care se uzeaza in timp, acest anod trebuie inlocuit o data la 2-3 ani.

Pentru a pastra temperatura apei o perioada mai lunga de timp, producatorul a dotat rezervorul cu o izolatie din poliuretan mai mare decat a celorlalte modele din aceeasi clasa de pret.

Designul inovator, rezervorul emailat, consumul redus si volumul mare de apa care poate fi incalzita, alaturi de pretul de doar 450 lei la care poate fi gasit in magazine, fac din Ariston Pro R 80 unul dintre modelele preferate de boilere cand vine vorba de sporirea confortului casnic. Mai mult, acesta poate fi achizitionat si in rate, acestea fiind in jurul sumei de 15 lei pe luna la o perioada de creditare de 60 de luni.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative