Aparat de Etichetare Dymo LabelManager 160P

Dymo LabelManager 160P
  • Printare
    (4.5)
  • Functii
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.7

Review pe scurt

Dymo LabelManager 160P este un aparat de etichetare excelent, care foloseste un sistem de printare cu laser termic. Modelul este unul calitativ si poate printa pe banda cu o latime de 12 mm.

Vezi pret

Dymo LabelManager 160P este un aparat de etichetare care poate fi folositor intr-o varietate de situatii, fie ca aveti nevoie sa printati preturi pentru produse, sau pentru ca vreti sa va organizati mai bine. Acest model vine cu tastatura inclusa, dar si cu un afisaj grafic de dimensiuni mari, astfel incat va fi foarte usor de folosit.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Campania Decizii Smart este aici!
Reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Caracteristici Dymo LabelManager 160P

Dymo LabelManager 160P este utilizabil impreuna cu etichete care au o latime de 12 mm, putand tipari pe unul sau doua randuri (ex: numele produsului pe primul rand, pretul pe al doilea). Utilizand benzi de etichete de tip LetraTag, puteti folosi text de 5 marimi diferite, alegand din 7 fonturi care sunt disponibile si incadrandu-le in 8 tipuri de casete. Aveti peste 100 de simboluri la dispozitie, ce vor putea fi utilizate pentru etichete.

Aparatul are o memorie unde puteti salva 9 etichete diferite, cele pe care le utilizati mai des. Pentru celelalte, va trebui sa printati textul sau cifrele de fiecare data. Tastele de navigare si cele ale alfabetului va vor face treaba usoara.

Imprimarea etichetelor se face cu ajutorul unui laser termic, astfel incat nu este nevoie de folosirea unui toner, cerneala sau cartuse. Functionarea se face cu ajutorul a 6 baterii de tip AAA, ce pot fi inlocuite cu acumulatori reincarcabili de respectiva marime, daca aveti de gand sa folositi des aparatul. Oricum, dupa 2 minute de inactivitate, ecranul si iluminarea aparatului vor fi inchise automat de catre functia de economisire a energiei, astfel incat nu riscati sa ramaneti fara baterie din greseala.

Tipuri de etichete folosite

Dymo LabelManager 160P va utiliza benzi adezive facute din materiale de tip metalic subtire, pe baza de plastic sau hartie. Aparatul vine cu o banda de tip DYMO D1, de 12 mm, negru/alb. Mai multe benzi de acest tip pot fi achizitionate de aici.

Etichetele DYMO D1, folosite de acest aparat, daca utilizati modelul oficial cu care si vine dealtfel, vine in propriile carcase, ce le veti monta direct in aparatul de etichetat, putand incepe treaba imediat. Ele sunt pre-taiate pe spate, astfel incat se dezlipesc usor. Au rezistenta la grasimi, uleiuri, apa si la multi solventi mai slabi. Deasemenea, nu se decoloreaza sau desprind sub actiunea ultravioletelor. Se pot folosi fara probleme la temperaturi care variaza intre -18 si 90 de grade.

Bineinteles, puteti folosi si alte modele de banda de etichete, de 12 mm, dar eu vi le recomand pe cele oficiale, calitatea lor fiind foarte buna.

Concluzie

Dymo LabelManager 160P este un aparat de etichetare excelent, care foloseste un sistem de printare cu laser termic. Modelul este unul calitativ si poate printa pe banda cu o latime de 12 mm.

Vezi pret

Google Analytics Alternative