Vortex VX-14Q: Mai mult timp pentru voi

Vortex VX-14Q
  • Design
    (4.3)
  • Capacitate
    (4.3)
  • Pret
    (4.6)
4.4

Review pe scurt

Un aspirator foarte ieftin si cu un design mai mult decat atragator, Vortex VX-14Q va ofera calitate cu ajutorul caracteristicilor sale avantajoase. Desi capacitatea sa nu este una foarte mare, acesta va fi aliatul oricui il detine in primul rand datorita clasei A din care face parte in ceea ce priveste eficienta in aspirarea suprafetelor dure.

detaliiprodus1

Cand vine vorba despre curatenie, lucrurile pot sta destul de dificil pentru unele persoane si asta datorita faptului ca este nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru, dar, in acelasi timp, exista si unele mijloace si unele produse care pot fi utilizate pentru a va usura munca. In aceasta categorie se pot pozitiona si electrocasnicele care sunt utilizate pentru a face curatenie si aveti posibilitatea de a va ajuta de un aspirator.

vortex-vx-14qPrezenta acestuia in activitatea voastra de curatenie va poate ajuta atat in usurarea muncii, cat si in reducerea timpului necesar acestui lucru, iar un model potrivit pentru aceasta activitate poate fi Vortex VX-14Q. Alegerea acestui model pentru a fi ajutorul vostru in curatenia pe care trebuie sa o faceti in casa, fie ca este vorba de curatenia specifica unui anumit sezon sau a unor sarbatori, sau poate doar curatenia periodica, poate fi una foarte buna.

Ceea ce primiti insa de la acest model Vortex VX-14Q este o usurinta in utilizare si o eficienta foarte buna, dar si o usurinta pentru partea de depozitare atunci cand nu este utilizat. Pentru ambele situatii, ceea ce conteaza este designul ergonomic si compact de care se bucura, dar si de usurinta utilizarii datorita rotilor foarte mari pe care le are si care ofera o stabilitate foarte reusita. Legat de dimensiunea pe care acesta o are, veti avea o latime de 24 cm, o inaltime de 27 cm, o adancime de 36 cm, dar si o greutate de doar 4.5 kg.

Mai usor pentru voi

Utilizarea unui aspirator poate fi avantajoasa din mai multe considerente, fie ca este vorba despre efortul depus in activitatea de curatenie sau de faptul ca praful rezultat in urma curateniei este mai putin. In toate situatiile, insa, un aspirator precum Vortex VX-14Q va poate ajuta sa aspirati intreaga locuinta fara foarte mult efort si, chiar si daca este un model de aspirator cu sac, eficienta acestuia nu se compara cu varianta clasica de curatenie cu matura. Tot pentru eficienta voastra puteti sa va ajutati si de faptul ca acest model dispune de accesorii care permit aspirarea unor suprafete multiple in conditii de eficienta foarte bune.

Caracteristicile avantajoase pentru alegerea acestui model pot cuprinde insa si faptul ca veti putea acoperi o suprafata de pana la 7 m intrucat lungimea cablului de alimentare de 5 m este suplinita de lungimea furtunului si tubului de aspirare. Cu siguranta puteti astfel sa va bucurati de posibilitatea de a face curat in toata casa, iar capacitatea de colectare de 2 l este si ea in avantajul acestui lucru.

Tot in categoria de beneficii pe care Vortex VX-14Q le aduce pentru voi se vor afla si filtrul de evacuare de tipul HEPA, dar si pozitionarile pe care acesta le are in clasele de eficienta. Veti avea astfel o pozitie in clasa D privind consumul de energie electrica, dar si privind performantele in curatarea covoarelor, o clasa de eficienta A pentru curatarea suprafetelor dure si o pozitionare in clasa B pentru emisiile de praf.

detaliiprodus1