Vortex VX-12M: Mai usor pentru voi

Vortex VX-12M
  • Design
    (4.4)
  • Capacitate
    (4.3)
  • Pret
    (4.6)
4.4

Review pe scurt

Un aspirator cu un pret foarte atragator, Vortex VX-12M isi va dovedi eficienta in orice casa prin numeroasele sale aspecte care il avantajeaza, printre care puterea reglabila, capacitatea de 3 l, prezenta unui indicator de sac plin, precum si puterea de 230 W. Pe langa toate astea, designul sau cu siguranta va impresiona pe oricine.

detaliiprodus1

Cu siguranta nimeni nu este fanul curateniei si nimeni nu isi doreste sa petreaca foarte mult timp pentru a face curat in toata locuinta, iar din aceste considerente este important sa beneficiati de tot ajutorul posibil pentru a face acest lucru. Un element care se poate dovedi foarte avantajos si care poate face ca timpul petrecut pentru curatenie sa fie unul mai scurt este aspiratorul, intrucat, comparativ cu alte metode, acesta poate aduce pentru voi atat o usurare, cat si o eficienta mai buna. Pentru cei care nu au insa un asemenea ajutor, exista numeroase modele care pot fi avantajoase, iar daca este sa privim la modelul Vortex VX-12M aveti posibilitatea de a va convinge.

vortex-vx-12mPrimul element care va poate face sa alegeti acest model poate fi faptul ca este un aspirator cu o putere de 1200 W, iar asta poate fi eficienta fie ca este nevoie de aspirarea unor suprafete dure sau despre aspirarea unui covor sau a unei mochete. In toate situatiile, insa, Vortex VX-12M ofera si o experienta foarte buna in partea de utilizare propriu-zisa, iar acest aspect este dat de designul compact si de stabilitatea pe care o ofera rotile acestuia in etapa de utilizare, dar si manerul pentru etapa de transport. Pentru cazul in care doriti sa il depozitati si nu aveti nevoie de utilizarea sa, puteti alege depozitarea, iar pentru toate cazurile, insa, dimensiunea ce trebuie luata in calcul este latimea de 24 cm, inaltimea de 28 cm, adancimea de 43 cm, dar si greutatea de pana la 5 kg.

Mai avantajos pentru toata casa

Etapa de utilizare a aspiratorului Vortex VX-12M aduce insa mai multe caracteristici benefice pentru voi si poate fi vorba despre faptul ca ofera posibilitatea de a aspira o suprafata destul de mare. Pentru partea de putere de care dispune motorul acestui model, veti avea la dispozitie o putere de aspirare de pana la 230 W, iar aceasta se poate regla de la variatorul de putere. Acest lucru este dat de capacitatea de colectare de 3 l, de lungimea cablului de alimentare de 5 m, dar si a razei de operare de pana la 7 m datorita tubului si a furtunului de aspirare. Pentru a nu va impiedica de cablul de alimentare si pentru ca acesta sa nu fie un disconfort pentru voi si pentru cei din casa, puteti sa va ajutati de caracteristica acestuia de a fi retractabil.

Chiar daca este un model de aspirator cu sac, Vortex VX-12M ofera rezultate foarte bune in ceea ce priveste suprafetele aspirate, dar veti avea si posibilitatea de a aspira de la suprafete dure pana la unele moi cum ar fi mochetele sau covoarele. Eficienta in toate aceste situatii se poate materializa foarte usor si veti avea la dispozitie o eficienta conform clasei D pentru curatarea covoarelor, o eficienta conform clasei A pentru suprafetele dure, dar si o clasa B pentru emisiile de praf. Pentru cei care isi fac griji in privinta consumului de energie, acesta va ofera posibilitatea de a avea o clasa de eficienta energetica D, dar in acelasi timp mai trebuie luat in calcul si partea legata de zgomot si de linistea familiei, iar pentru asta acest model atinge un nivel de zgomot pana la 80 dB.

detaliiprodus1