Aspiratorul fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7647EA; Un Ninja Silentios Al Aspiratoarelor

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7647EA
 • Design
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Performante
  (4.9)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Alegeti aspiratorul fara sac Rowenta RO7647EA daca vreti un model care ofera eficienta maxima si silentiozitate, un mix care este rar intalnit in lumea aspiratoarelor, chiar si a celor performante.

Vezi pret

Rowenta RO7647EA, ca sa folosim doar numele sau scurt, este un aspirator care reuseste sa-si indeplineasca menirea sa si a oricarui aparat electrocasnice, aceea de a va face viata mai usoara. Fie ca vorbim de un aspirator fara sac ca acesta, sau despre o masina de spalat sau un cuptor cu microunde, ce va doriti este ca acesta sa-si faca treaba foarte bine si sa nu regretati investitia facuta. Rowenta RO7647EA se incadreaza in aceasta definitie perfect, dupa cum veti afla din review-ul nostru.

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7647EA este un tip de aspirator fara sac, destinat folosirii pe orice tip de suprafata, si este un model care va face treaba buna cam indiferent de situatia in care il puneti. In timp ce alte modele fac treaba foarte buna doar pe suprafete dure, acest aspirator are clasa A in fiecare categorie. Fie ca discutam de eficienta sa energetica, de performanta pe covoare sau pe parchet/gresie, sau de emisiile sale de praf, modelul face o treaba excelenta de fiecare data.

Printre elementele care il definesc, putem mentiona puterea sa de 750W, capacitatea recipientului colector de 2.5 litri, sau lungimea cablului de 8.4 metri, ce va permite sa folositi aspiratorul pe o raza de pana la 11 metri. Nu va faceti griji, modelul vine cu derulator automat pentru fir, astfel incat odata scos din priza va fi impachetat in cateva secunde.

Vreti sa aflati cat de bine se comporta acest aspirator fara sac? Cititi mai jos care sunt plusurile si minusurile Rowenta RO7647EA!

Plusurile aspiratorului Rowenta RO7647EA

Performante maxime la aspirare (clasa 4AAAA): dupa cum am mentionat si mai sus, are clasa A in fiecare categorie disponibila pentru acest tip de produs.

Cel mai silentios model: cu doar 67 dB emisi in timpul functionarii (un pic peste nivelul unei conversatii normale), acest aspirator fara sac lucreaza la un nivel minim, cel putin printre modelele cu performante similare din clasa 4AAAA. Numele sau include cuvintele Silence Force exact multumita acestei caracteristici.

Ergonomic: este dotat cu un maner ergonomic, fiind usor de folosit, putand ajunge cu el in colturile dificile.

Filtreaza 99.98% din praf: are filtre de eficienta maxima, cu 2 nivele de filtrare incluse, folosind in acest scop si tehnologia ciclonica avansata.

Peria P3wer Glide: aceasta are trei pozitii de functionare, astfel incat in timpul aspirarii poate fi adaptata pentru a aluneca usor pe suprafete diferite, de la cele dure sau delicate, la covoare mai inalte sau mai joase.

Capacitate mare a rezervorului, 2.5 litri: aveti autonomie ridicata cu acest aspirator, putand curata cu usurinta o casa mare fara a goli recipientul de praf.

5 Ani Garantie: cei care cumpara acest aspirator Rowenta pana la sfarsitul lui 2018, beneficiaza de o garantie de 5 ani!

Minusuri

Culoarea: designul este unul destul de bun, dar culoarea este simpla, negru cu accente albe. Comparatia cu un Ninja al aspiratoarelor rezista. Daca nu va pasa de acest aspect, atunci nu prea am gasit minusuri la acest model.

Continutul pachetului:

• aspirator,
• perie tapiterie,
• perie pardoseala,
• accesoriu pentru spatiile inguste,
• perie pentru parchet.

Concluzia

Alegeti aspiratorul fara sac Rowenta RO7647EA daca vreti un model care ofera eficienta maxima si silentiozitate, un mix care este rar intalnit in lumea aspiratoarelor, chiar si a celor performante.

Vezi pret