Aspirator cu sac Karcher VC2 Premium, Cu Filtru HEPA13, 700W

Karcher VC2 Premium
 • Design
  (4.2)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Performanta
  (4.6)
 • Pret
  (4.8)
4.6

Review pe scurt

Cred ca veti aprecia calitatea germana a Karcher VC2 Premium, dar in acesti bani gasiti modele decente fara sac de la producatori mai ieftini, astfel incat depinde de dumneavoastra ce fel de aspirator va doriti. Eu unul vi-l recomand si pe VC2, cat timp sunteti in cautarea unui aspirator bun cu sac.

Vezi pret

Atunci cand iti cumperi un echipament de orice fel, cautand calitate si durabilitate pe termen foarte lung, este o idee buna sa cauti firme care sunt specializate pe acel tip de produs, pentru ca in general vor avea calitatea cea mai ridicata. Firma Karcher, originara din Germania si inca detinuta de o familie din acea tara, este recunoscuta la nivel global pentru echipamentele lor de spalat si curatat cu presiune, pentru aspiratoare si alte produse similare folosite la curatare. Astfel, daca sunteti in cautarea unui aspirator cu sac de calitate foarte buna, ce model mai bun decat Karcher VC2 Premium a-ti putea sa alegeti?

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Karcher VC2 PremiumKarcher VC2 Premium este un aspirator cu sac, pentru cei ce prefera acest gen de aparat. Este un produs la un pret ceva mai ridicat decat alte aspiratoare cu sac, cum sunt si celelalte modele care vin de la aceasta firma germana de renume. Modelul este gandit pentru a fi folosit in case mici sau apartamente. Folosind duza pentru spatii inguste, peria de mobila si sistemul sau de filtrare igienic, Karcher VC2 va poate ajuta sa curatati foarte bine un astfel de spatiu. Nu v-as recomanda acest aspirator pentru o casa foarte mare, dar pentru uz moderat in spatii mai mici este foarte bun.

Acesta este un aspirator de tip uscat, deci nu incercati sa aspirati lichide cu el. Este destinat folosirii pe multi-suprafete, deci si pe covor si pe parchet/gresie va fi la fel de util. Un mic dezavantaj va fi faptul ca utilizeaza un sac de hartie, deci va trebui sa investiti periodic in acestea. Modelul este unul de putere medie la cei 700W ai sai, si destul de zgomotos, atingand un nivel de 76 dB in timpul folosirii.

Plusurile Karcher VC2 Premium

+ Marca Karcher: firma germana este una de renume, construindu-si reputatia pe baza produselor de calitate. Fiind specializati pe aparate pentru curatare, puteti avea incredere in fiabilitatea si calitatea lor.

Karcher VC2 Premium 2+ Capacitate de colectare decenta, 2.8 litri: este suficienta pentru un apartament sau chiar pentru o casa mai mare.

+ Putere medie, de 700W: nu este foarte mare, dar este un nivel la care se afla si alte aspiratoare decente.

+ Filtrul HEPA13: retine 99.95% din impuritati.

+ Raza buna de operare, de 7.5 metri: puteti curata o suprafata mare, fara a trebui sa schimbati priza la care este conectat.

Minusuri

– Pretul: este un pic mai ridicat decat la alte aspiratoare cu sac

– Foloseste saci de hartie: este un cost de utilizare pe termen lung, pentru ca trebuie sa achizitionati acesti saci.

Concluzia

Cred ca veti aprecia calitatea germana a Karcher VC2 Premium, dar in acesti bani gasiti modele decente fara sac de la producatori mai ieftini, astfel incat depinde de dumneavoastra ce fel de aspirator va doriti. Eu unul vi-l recomand si pe VC2, cat timp sunteti in cautarea unui aspirator bun cu sac.

Vezi pret

Google Analytics Alternative