Aspirator cu sac Heinner HVC-MGRY1400-V2, Un Model Ieftin cu Performante Decente

Heinner HVC-MGRY1400-V2
 • Design
  (4.2)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Performanta
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.4

Review pe scurt

Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un model pe care nu va trebui sa cheltuiti foarte multi bani, dar care poate avea performante decente, cel putin pentru un model clasic cu sac textil. Are destule argumente in favoarea sa, daca va doriti un astfel de aspirator.

Vezi pret

Atunci cand sunteti nevoit sa va schimbati aspiratorul, dar nu aveti un buget foarte mare pentru aceasta, gasirea unui model cu performante decente poate fi relativ dificila. Heinner HVC-MGRY1400-V2 este genul de aparat ce isi va face treaba destul de bine, un model cu sac ce are totusi si unele dezavantaje. Avand in vedere zona de pret in care il gasiti, de mai putin de 300 lei, performantele sale sunt destul de OK.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Heinner HVC-MGRY1400-V2In ce priveste performantele acestui aspirator cu sac, veti descoperi ca Heinner HVC-MGRY1400-V2 are o putere de 700W, ca este dotat cu un sac textil cu o capacitate de 3 litri. Are optiune de putere variabila, un plus cu siguranta, asa cum este si filtrul HEPA 12 sau designul sau frumos si sobru.

Plusurile aspiratorului Heinner HVC-MGRY1400-V2

+ Putere variabila: aveti optiunea de a varia puterea de aspirare, in functie de tipul de suprafata si de gradul de murdarie, pentru a va face viata mai usoara.

+ Filtrul HEPA 12: un filtru excelent, ce va retine impuritati, astfel incat membrii familiei dumneavoastra vor respira un aer mai curat.

+ Sacul textil de 3 litri: are o capacitate buna, suficienta pentru a curata un apartament mare.

+ Puterea: la 700W, Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un model mediu ca putere, suficient pentru ce are nevoie un utilizator obisnuit in jurul casei.

Heinner HVC-MGRY1400-V2 2+ Eficienta energetica maxima, clasa A: este cea mai buna clasa disponibila la aspiratoare, deci nu va avea un consum mare de curent electric.

+ Clasa A la curatare suprafere dure: din nou, performante maxime cand vine vorba de aspirarea de pe acest tip de suprafata

+ Lungime cablu, 5 metri: puteti curata o camera de dimensiuni mari, fara sa trebuiasca sa schimbati priza tot timpul.

+ Design atragator: o combinatie frumoasa de gri cu portocaliu, ce nu este foarte des intalnita la aspiratoare.

Minusuri

– Clasa D la curatare covoare: in timp ce performantele oferite la curatare suprafete dure sunt maxime, cand vine vorba de covoare nu se descurca la fel de bine.

Concluzia

Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un model pe care nu va trebui sa cheltuiti foarte multi bani, dar care poate avea performante decente, cel putin pentru un model clasic cu sac textil. Are destule argumente in favoarea sa, daca va doriti un astfel de aspirator.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative