Aspirator vertical Electrolux EUP84DB

Electrolux EUP84DB
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (3.8)
 • Performante
  (4.2)
 • Mobilitate
  (4.5)
 • Pret
  (3.8)
4.2

Review pe scurt

Electrolux EUP84DB este un model de aspirator vertical cu performante deosebite, ce va functiona pe baza de acumulator, fiind disponibil pentru curatare chiar si in locurile unde nu aveti acces la curent electric.

Vezi pret

Electrolux EUP84DB este un aspirator vertical nou lansat de catre producatorul suedez, un model care functioneaza chiar si fara cablu, astfel incat aveti in el un produs cu o mobilitate foarte ridicata. Acesta incorporeaza mai multe tehnologii avansate, ce le vom discuta mai pe larg in review-ul nostru, inclusiv peria cu profil aerodinamic si acumulatorul pe baza tehnologiei TurboPower ce ii permite sa functioneze pana la 80 de minute. Continuati sa cititi review-ul nostru pentru aspiratorul vertical Electrolux EUP84DB si veti afla daca este un produs ce merita achizitionat.

Caracteristicile Electrolux EUP84DB

Acest aspirator vertical este dotat cu un acumulator, ce ii permite sa fie utilizat fara a avea un cablu pentru ai furniza electricitate. Acumulatorul de tip Li-Ion ii asigura o autonomie de 80 de minute, un timp mai mult decat suficient pentru curatarea unei case de dimensiuni medii sau chiar mari. Capacitatea sa de colectare este de 0.8 litri, ceea ce ar fi un punct slab, comun de fapt modelelor de acest tip. Are o greutate de 3.1 kg, suficient de usor incat sa nu obositi prea tare in timp ce il folositi. Alimentarea se realizeaza la 32.4 V.

Electrolux EUP84DB este un aparat cu aspirare uscata, astfel incat nu v-as recomanda sa il utilizati pe suprafete acoperite cu lichide. Este destinat folosirii pe multi-suprafete, astfel incat se va adapta nevoilor dumneavoastra.

In ce priveste design-ul, dupa cum puteti observa si din poze, acesta este un aspirator foarte frumos, de culoare albastra, ce nu va arata la nelalocul lui indiferent de coltul casei in care il veti depozita.

Foloseste Tehnologii Avansate, Marca Electrolux

Printre tehnologiile avansate ce sunt folosite de acest model, as mentiona acumulatorul cu TurboPower, dar si peria ce beneficiaza de PerformancePro si BrushrollClean.

PerformancePro este numele dat tehnologiei ce ii da periei forma sa aerodinamica. In combinatie cu venilatorul cu motor inovator ce este incorporat, veti descoperi o putere de aspiratie foarte buna in acest aparat. Fie ca il folositi pe covoare, fie pe pardoseli dure, performantele sale vor fi la un nivel inalt.

TurboPower este o alta tehnologie mentionata, aceasta fiind incorporata in acumulatorul cu Li-Ion ce este utilizat in aspirator. Are o durata dubla fata de unul ce foloseste nichel, plus ca este usor de utilizat si usor. Are incarcare rapida, ce va asigura un timp de folosire de circa 80 de minute.

Plusuri si Minusuri

+ design modern si atragator
+ modelul vertical este usor de folosit
+ fara cablu, astfel ca il puteti folosi oriunde, chiar si pentru a curata masina
+ acumulator Li-Ion ce asigura o durata de utilizare de 80 de minute
+ peria cu profil aerodinamic ce poate fi strecurata si in spatii mai inguste
+ tehnologia incorporata

– capacitatea de colectare mai mica, de 0.8 litri, este tipica pentru aspiratoarele verticale

Concluzie

Electrolux EUP84DB este un model de aspirator vertical cu performante deosebite, ce va functiona pe baza de acumulator, fiind disponibil pentru curatare chiar si in locurile unde nu aveti acces la curent electric.

Vezi pret