Aspirator Vertical fara Sac Bosch Athlet BCH65RT25

Bosch Athlet BCH65RT25
 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Performante
  (4.8)
 • Mobilitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.3)
4.6

Review pe scurt

Bosch Athlet BCH65RT25 este un aspirator vertical performant, un model fara sac clasic, cu filtre lavabile, autonomie excelenta, trei niveluri de putere si cateva tehnologii interesante incorporate.

Vezi pret

Pentru cei care cauta usurinta maxima in utilizare, aspiratoarele verticale pot fi alegeri foarte bune, dar modelele mai vechi au si unele limitari. Modelul Bosch Athlet BCH65RT25 este un aspirator vertical fara sac de praf, cu performante deosebite, cu o autonomie de maxim 75 minute si cu un recipient de colectare ce are o capacitate de 0.9 litri.

Cand alegeti un aspirator vertical, va sfatuiesc sa va uitati daca aparatul este usor de manevrat, daca are greutatea redusa, daca acumulatorul integrat va permite sa-l folositi fara intreruperi (autonomie buna), dar si ce functii si tehnologii mai are incluse, astfel incat sa va poata faca viata mai usoara.

In ce priveste modelul Bosch Athlet BCH65RT25, la care ne uitam astazi, acesta este un aspirator vertical, cu functie de aspirare uscata. Alimentarea sa se realizeaza prin intermediul unui acumulator Li-Ion, ce ii permite sa fie folosit pentru pana la 75 de minute in mod continuu. Poate fi folosit pe mai multe tipuri de suprafete, are un design placut si culoarea alba. Capacitatea recipientului de colectare a prafului este de 0.9 litri.

Aparatul Bosch Athlet BCH65RT25 are o greutate de 3.6 kg, fiind suficient de usor pentru a fi folosit pentru perioade mai lungi de timp. Are o inaltime de 116 cm, latimea de 28.5 cm si adancimea de 18.5 cm, fiind usor de stocat in spatii inguste, cum ar fi o debara.

Avantajele Bosch Athlet BCH65RT25

Trei Niveluri de Putere: alegeti puterea de aspirare de care aveti nevoie, setand aparatul la un nivel de putere potrivit.

Autonomie foarte buna: aveti pana la 75 de minute la dispozitie pentru a curata un apartament, sau chiar o casa mai mare. Timpul de lucru depinde si de puterea la care setati aspiratorul vertical Bosch Athlet BCH65RT25. In plus, acumulatorii sunt Li-Ion, cu eficienta maxima la incarcare si functionare indelungata.

Peria AllFloor HighPower: avand pana la 5000 rotatii pe minut, aceasta perie are rezultate excelente cand curatati pardoseala de orice tip, de la gresie la covoare sau parchet.

Tehnologia SensorBagless:acest model nu utilizeaza sacuri de aspirator clasice, tehnologia permitand acestuia sa monitorizeze performantele cu ajutorul senzorilor si sa le mentina la nivel maxim.

Filtre lavabile: tot ce trebuie sa faceti este sa curatati din cand in cand aceste filtre. Nu trebuie sa cumparati saci de schimb, iar filtrele au aceeasi durata de viata ca si aparatul.

Minusuri

Capacitatea mica de colectare: aceasta este tipica pentru un aspirator vertical, circa 90% din modelele disponibile avand capacitate mai mica de 1 litru. Bosch Athlet BCH65RT25 are recipientul de 0.9 L, ceea ce este totusi suficient pentru un apartament.

Concluzia

Bosch Athlet BCH65RT25 este un aspirator vertical performant, un model fara sac clasic, cu filtre lavabile, autonomie excelenta, trei niveluri de putere si cateva tehnologii interesante incorporate.

Vezi pret