Cuptor electric Zanussi ZOB442X plus plita Zanussi ZGG62414XA, o alegere excelenta si ieftina

Zanussi ZGG62414XA
 • Design
  (4.5)
 • Aragaz
  (4.6)
 • Cuptor
  (4.6)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

Avand in vedere ca, in ziua de azi, majoritatea electrocasnicelor devin din ce in ce mai menite a se adapta unui spatiu mic, un set de incorporabile compus din cuptor si plita, precum cele de la Zanussi, sunt ideale chiar si pentru cei care nu au posibilitati financiare prea mari, fara insa a se face rabat de la calitate.

detaliiprodus1

Cuptoarele incorporabile electrice, chiar daca nu si-au gasit inca locul in toate bucatariile (si nici nu o vor face, atat timp cat inca se mai cumpara multe aragazuri clasice), sunt totusi niste aparate electrocasnice foarte bune si, chiar daca au un pret un pic mai mare, ofera si alternative mai ieftine pentru cumparatori. Unul dintre aceste modele vine de la Zanussi, fiind mai exact vorba despre Zanussi ZOB442X. Si pentru a-l face chiar si mai atractiv pentru cumparatori, acum exista si posibilitatea de a fi cumparat impreuna cu o plita pe gaz, atat de necesara intr-o casa cu incorporabile, si anume Zanussi ZGG62414XA.

Un pachet mai ieftin, dar cu performante bune

Zanussi-ZGG62414XA-1Desi unii poate nu gandesc asa, un avantaj foarte important al cuptorului si, de fapt, al intregului pachet este pretul sau mai scazut. Nu toata lumea are un buget mare la dispozitie si este bine si ca in categoria incorporabilelor exista multe produse acceptabile dintre care se poate alege. Dar asta nu inseamna ca modelul este unul ieftin din punct de vedere al calitatii. Chiar dimpotriva, desi nu este spectaculos, cuptorul este chiar bun.

La nivel vizual acesta se prezinta destul de clasic, fiind de culoarea inoxului, avand o usa neagra si iluminare interioara, doua butoare care se rotesc si un afisaj LED utilizat in special pentru timer si pentru a indica timpul ramas. Asadar, controlul este simplu si intuitiv, asa cum si trebuie sa fie.

Chiar daca are doar 3 functii, cuptorul este unul care gateste excelent si asta ar trebui sa si conteze cel mai mult. Are si grill incorporat, asa ca numarul preparatelor se poate diversifica, incalzirea este atat superioara, cat si inferioara, iar multumita sistemului de ventilatie nu mai este nevoie ca alimentele sa fie intoarse. Din pacate, nu are niciun sistem de curatare automata (desi peretii sunt unii mai speciali, care se curata mai usor), clasa energetica A este cea comuna si, odata cu el, primesti si o tava de copt din aluminiu.

Zanussi-ZGG62414XA-2Plita, pe de alta parte, este una pe gaz. Cele doua sisteme nu se exclud reciproc, mai ales ca aprinderea este una electrica (ceea ce permite si existenta unui sistem de siguranta). Plita este tot una din inox, deci se potriveste si la nivelul de design, iar constructia este una destul de simpla. Modelul are patru arzatoare (unul mare, doua medii si unul mic), in timp ce controlul este mecanic, cu un buton pentru fiecare arzator.

Atunci cand cumperi astfel de pachete, cel mai mare avantaj este ca produsele se vor potrivi cu siguranta. In plus, nu mai trebuie sa cauti si plita prin magazine. Iar cum Zanussi chiar propune un pret mic (mai scazut chiar si daca se fac separat achizitiile), acesta este cel mai mare avantaj. Oricum, produsele sunt bune, cuptorul este cat de cat modern si rezultatele sale sunt gustoase, iar plita nu vine decat ca o completare necesara, dar si binevenita. Asadar, daca bugetul nu va permite sa tintiti mai sus, acest pachet este o optiune de calitate.

detaliiprodus1