Star-Light Pro CAB-4021BL, Cuptor Electric Cu Abur, De 2100W, 40 L si 21 Programe De Gatire

Star-Light Pro CAB-4021BL
  • Design
  • Cuptor
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Star-Light Pro CAB-4021BL, in ciuda costurilor de utilizare mai ridicate, este un cuptor electric excelent. Optiunea de gatire cu aburi, impreuna cu toate celelalte modalitati de folosire, ii permit sa serveasca si ca un cuptor electric principal pentru o familie, tinand cont totusi ca este mai putin incapator decat ce ofera un aragaz clasic.

Vezi pret

Cei care isi doresc o schimbare in bine a modului de viata, pot sa faca un pas bun in aceasta directie cu ajutorul cuptorului electric cu abur Star-Light Pro CAB-4021BL. Modelul este unul destinat gatirii cu ajutorul aburului, fiind in intregime electric, nefiind nevoie de conectare la reteaua de gaze. Poate fi folosit si intr-o bucatarie normala, ca o alternativa mai sanatoasa la retetele gatite intr-un aragaz clasic, dar este excelent mai ales pentru casele ce nu au acces la gaz, fiind fortate sa foloseasca doar aragazuri/cuptoare electrice.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Star-Light Pro CAB-4021BL 2Star-Light Pro CAB-4021BL este un cuptor electric cu capacitate decenta, de 40 litri, ce are o putere de 2100W, fiind astfel destul de mare consumator de energie electrica. Este un model ce gateste prin convectie, ce are si optiunea foarte sanatoasa de gatire cu aburi. Are si foarte multe programe de gatire ce pot fi selectate, 21 in total, fiecare cu timpii si temperaturile proprii pre-selectate.

Avantajele gatitului cu aburi

Aceasta metoda foarte sanatoasa de gatire are cateva avantaje clare, pentru cei ce isi doresc sa isi protejeze sanatatea:

• Se pierd mai putine saruri minerale si vitamine,
• Legumele nu isi pierd aroma, textura sau culoarea,
• Se pot combina preparate diferite in acelasi timp, fara ca aromele sa se amestece,
• Reincalzirea mancarii pastreaza acelasi gust ca la prima gatire, pentru ca se reface cantitatea de apa prezenta in preparate.

Plusurile Cuptorului Electric cu Abur Star-Light Pro CAB-4021BL

+ Model electric, ce nu necesita conectarea la reteaua de gaze: perfect pentru zonele unde optiunea de gatire pe gaz nu este disponibila, din lipsa retelei de gaze in zona.

+ Capacitate buna: capacitatea de 40 litri este aproximativ dubla fata de un cuptor cu microunde clasic, deci destul de mare pentru a prepara mai multe tipuri de retete.

+ Gatirea cu abur: are mai multe avantaje, ce le-am mentionat deja mai sus.

+ Gatire prin convectie: aerul cald este distribuit uniform in interior, folosind un sistem de evacuare si un ventilator in acest scop.

+ Coace, deshidrateaza, gateste cu aburi, prajeste cu ulei sau cu aer: poate fi folosit in mai multe feluri, in functie de programele selectate, acestea fiind cateva exemple din cele 21 de optiuni predefinite.

+ Rotisor: gatiti carnea perfect, indiferent de ce tip este.

Minusuri

– Consumul de curent electric: fiind un model electric, consumul poate fi destul de ridicat daca este utilizat des. Este adevarat pentru toate modelele electrice, iar daca nu aveti gaz tras la casa, nu se poate evita acest minus.

Concluzia

Star-Light Pro CAB-4021BL, in ciuda costurilor de utilizare mai ridicate, este un cuptor electric excelent. Optiunea de gatire cu aburi, impreuna cu toate celelalte modalitati de folosire, ii permit sa serveasca si ca un cuptor electric principal pentru o familie, tinand cont totusi ca este mai putin incapator decat ce ofera un aragaz clasic.

Vezi pret

Google Analytics Alternative