Aragaz Mixt Star-Light FCF60RETBL, Model Retro Negru, Deosebit

Star-Light FCF60RETBL
  • Design
  • Aragaz
  • Cuptor
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Star-Light FCF60RETBL poate fi aragazul modern de care aveti nevoie, nu doar din punct de vedere al designului Retro, dar si ca functii. Este unul din cele mai frumoase modele ce le puteti gasi la acest pret, iar functiile oferite sunt bune.

Vezi pret

Doriti cumva sa dati un pic de clasa noii dumneavoastra bucatarii, si sunteti in cautarea unor aparate electrocasnice de calitate ce au un design ceva mai retro? Star-Light FCF60RETBL pare destinat fix acestui scop, fiind un aragaz cu un design special, de culoare neagra si cu acente de bronz, perfect pentru o bucatarie ceva mai retro. Vizitati linkul de mai sus, pentru a vedea si varianta sa de culoare Crem, ambele avand aceleasi specificatii altfel.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Easter Sales 2019 este aici!
Aceasta este o campanie de sarbatori de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la 2,000,000 de produse. Nu ratati ocazia!

» Campania Paste Pentru Copii a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse destinate copiilor. Nu ratati ocazia!

Star-Light FCF60RETBLIn ce priveste acele specificatii, in Star-Light FCF60RETBL veti gasi un aragaz cu 4 arzatoare, ce foloseste gazul pentru plita, in timp ce cuptorul este electric. Este un aragaz modern din acest punct de vedere, dar nu unul lipsit de functii suplimentare. Aveti grill, convectie, rotisor, optiunea de timer, dar si obisnuita aprindere electrica.

Inainte sa il cumparati, asigurati-va ca aveti spatiu pentru a-l amplasa in bucatarie. Dimensiunile sunt unele standard, deci daca n-ati avut un model SLIM inainte, ar trebui sa incapa. Atat latimea cat si adancimea sunt de 60 cm, in timp ce inaltimea este la 85 cm. Are si picioruse ajustabile.

Plusurile Star-Light FCF60RETBL

+ Design retro, negru: cu siguranta, unul din principalele atuuri ale acestui aragaz este chiar designul sau. Dupa cum puteti sa vedeti si din poze, arata deosebit, de culoare neagra, dar folosind si bronz pentru butoane, manere si diferite accente.

+ Plita pe gaz, pentru economie si eficienta: pentru a incalzi mancarea sau pentru a gati diferite retete normale, o plita pe gaz este alegerea cea mai buna, facandu-si treaba si avand un consum mic.

+ Cuptor electric, pentru rezultate exceptionale: partea aceasta este cea unde va recomand sa fie electric, pentru ca retetele vor iesi mult mai bine intr-un astfel de cuptor.

+ Functii bune: are cuptor cu incalzire superioara sau inferioara, cu convectie aer fierbinte, timer, rotisor sau grill, deci cam tot ce v-ati putea dori.

+ Timer: puteti seta cuptorul sa functioneze exact cat aveti nevoie, la temperatura perfecta, deci si rezultatele vor fi previzibile de fiecare data.

Minusuri

– Brandul Star-Light: este unul ce a devenit din ce in ce mai prezent in Romania, o alegere ieftina ce incearca sa ofere mai mult decat competitia la acelasi pret. Nu se compara ca incredere cu brandurile puternice.

Concluzia

Star-Light FCF60RETBL poate fi aragazul modern de care aveti nevoie, nu doar din punct de vedere al designului Retro, dar si ca functii. Este unul din cele mai frumoase modele ce le puteti gasi la acest pret, iar functiile oferite sunt bune.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative