Star-Light FCF58GRTBR, Aragaz Cu Design Frumos de Culoare Maro, Pe Gaz, cu Grill si Rotisor

Star-Light FCF58GRTBR
  • Design
  • Aragaz
  • Cuptor
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Star-Light FCF58GRTBR nu este un aragaz cu foarte multe tehnologii noi incorporate, dar are totusi optiunile esentiale, impreuna cu un design frumos si un pret bun.

Vezi pret

Star-Light FCF58GRTBR este unul din putinele modele de aragaz care demonstreaza ca se poate avea un produs decent calitativ si cu un design frumos, fara a trebui sa spargem pusculita pentru asta. Acest aragaz este destinat folosirii de catre cei ce prefera modelele cu alimentare pe gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor. Are cateva functii esentiale in ziua de azi, dar in plus mai vine si cu un design frumos, pe culoare maro. In functie de culoarea mobilei de bucatarie, ar putea fi unul din putinele aragazuri ieftine care se va potrivi perfect.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Star-Light FCF58GRTBRIn ce priveste performantele acestui aragaz, Star-Light FCF58GRTBR are 4 arzatoare pe gaz, aprinderea este electrica, are si timer pentru cuptor, impreuna cu optiuni de Rotisor si Grill. Toate acestea, iar pretul este unul destul de accesibil, chiar si oferit la reducere de multe ori. Dimensiunile sale sunt de 58×58 cm, cu o inaltime de 85 cm.

Arzatoarele sunt 4 in total, dintre care 1 mare (2.6 kW), 2 normale (1.55 kW) si 1 mic (0.9 kW). Este dotat cu siguranta, iar arzatoarele pot fi aprinse electric.

In ce priveste cuptorul, acesta este si el alimentat pe gaz, cu aprindere electrica si o capacitate de 62 litri. Aveti iluminare in interior, optiunea de timer, rotisor, grill si optiunea de a incalzi doar partea inferioara sau superioara, daca aveti nevoie de ea.

Plusurile

+ Design deosebit: un model de inox, de culoare Maro inchis, aragazul arata foarte bine, mai ales ca in gama sa de pret gasiti doar versiuni pe culoare alba deobicei.

+ Accesibil ca pret: nu este un aragaz scump, in ciuda faptului ca ofera destule optiuni suplimentare in zona cuptorului, sau a designului sau frumos.

+ Alimentare pe gaz, ieftina: este un aragaz cu un cost mic lunar, acesta fiind principalul avantaj al aragazului clasic, cu alimentare pe gaz atat la plita cat si la cuptor.

+ Grill si Rotisor: aveti posibilitatea de a gati niste retete delicioase pe baza de carne, cu ajutorul acestor doua optiuni disponibile in cuptorul aragazului Star-Light FCF58GRTBR.

+ Timer: puteti da drumul la cuptor pentru perioada de timp mentionata in reteta, fara sa riscati sa uitati de el si sa dati foc la casa.

Minusuri

– Brandul Star-Light: este unul cunoscut pentru modelele ieftine oferite. Asta nu inseamna neaparat calitate scazuta totusi, iar utilizatorii acestui aragaz par sa fie multumiti de el.

Concluzia

Star-Light FCF58GRTBR nu este un aragaz cu foarte multe tehnologii noi incorporate, dar are totusi optiunile esentiale, impreuna cu un design frumos si un pret bun.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative