Star-Light CER-4833HP, Cuptor Electric cu 2 Plite, 48 L si 1600W, Convectie si Gatire Cu Temperaturi De Pana la 230 Grade

Star-Light CER-4833HP
  • Design
  • Aragaz
  • Cuptor
  • Pret
4.4

Review pe scurt

Star-Light CER-4833HP face foarte multe lucruri bine, fiind un cuptor electric puternic, de capacitate mare, ce mai vine si cu doua plite perfecte pentru incalzit mancarea. Cat timp va asumati din start consumul crescut de curent electric, un astfel de aparat este excelent.

Vezi pret

Pentru acele locuinte care beneficiaza de conectarea la reteaua de electricitate, dar pentru care alimentarea pe gaz este o problema, folosirea aparatelor electrocasnice electrice este necesara. Poate nu aveti nici spatiul sau bugetul necesar pentru achizitia unui aragaz electric, iar in acel caz veti descoperi ca alternativa corecta este Star-Light CER-4833HP, un model ce imbina prezenta obisnuitului cuptor electric, cu posibilitatea de folosire a 2 plite electrice, fiind astfel un model complet. Poate fi aparatul electric pe care veti gati in casa de vacanta, la birou sau chiar in viata de zi cu zi, cat timp nu aveti nevoie de mai multe plite.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Star-Light CER-4833HPIn ce priveste specificatiile acestui produs, Star-Light CER-4833HP vine cu un cuptor ce are o capacitate mare, de 48 litri, cel putin in comparatie cu un cuptor cu microunde (dublu, pentru a avea un termen de comparatie). Are o putere de 1600W, iar aparatul vine dotat si cu 2 plite electrice in partea superioara, cu puterea de 1000W si 750W. Puteti incalzi sau gati niste mancare la cuptor, puteti pune o cratita si pe plita electrica, iar in total consumul maxim al aparatului nu va depasi 3350W.

Sfat: daca vreti sa folositi atat cuptorul cat si 1-2 ochiuri in acelasi timp, aveti grija ca sistemul electric sa fie de calitate si sa suporte aceasta incarcare de 3350W. Daca folositi prelungitoare, achizitionati modele de calitate, ce au o capacitate mai mare decat poate aparatul consuma.

Plusurile cuptorului electric Star-Light CER-4833HP

+ Cuptor + 2 plite: este atat cuptor electric, cat si plita, deci nu va trebui sa achizitionati un aparat separat in acest scop.

Star-Light CER-4833HP 2+ Cuptorul de 1600W, capacitatea de 48 L: este un cuptor de dimensiuni apreciabile, in care veti putea gati tot felul de retete, sau puteti incalzi mancarea. Puterea ii permite sa atinga o temperatura de gatire de pana la 230 grade.

+ 2 plite, de 1000W si 750W: cele doua plite sunt pozitionate in partea superioara si pot fi folosite pentru incalzit mancarea sau chiar si pentru gatit.

+ Rotisor: veti putea rumeni tot felul de tipuri de carne, cum ar fi pui, rata, curcan, miel, vita sau porc.

+ Convectie: Star-Light CER-4833HP are un sistem ce ii permite sa distribuie caldura in mod uniform, folosind un ventilator pe langa sistemul sau de evacuare. Rezultatele sunt excelente iar timpul de gatire este redus.

+ Cuptor cu iluminare: puteti verifica oricand care este starea preparatelor din interior, fara sa mai deschideti usa.

+ Poate gati prin prajire, convectie, coacere sau grilling: un adevarat ajutor intr-o bucatarie mica, indeplinind mai multe functii.

Minusuri

– Consum mare: la cei 3350 W ai sai, acest cuptor este unul destul de scump de folosit pe termen lung. Daca aveti nevoie de el ocazional, sau doar pentru incalzit mancarea/gatit cantitati mici, atunci aceasta nu mai este o problema.

– Cablul de 0.8 metri: fiind un model de putere mare, nu se recomanda folosirea unui prelungitor de calitate scazuta, astfel ca ori investiti intr-un prelungitor gandit pentru aceasta tensiune, fie tineti cuptorul Star-Light CER-4833HP langa o priza pentru a-l conecta direct.

Concluzia

Star-Light CER-4833HP face foarte multe lucruri bine, fiind un cuptor electric puternic, de capacitate mare, ce mai vine si cu doua plite perfecte pentru incalzit mancarea. Cat timp va asumati din start consumul crescut de curent electric, un astfel de aparat este excelent.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative