Hota Traditionala Hansa OSE6111SH, 160 m3/h, 60 cm

Hansa OSE6111SH
  • Design
    (4.5)
  • Putere
    (3.5)
  • Pret
    (5)
4.3

Review pe scurt

Ar trebui sa alegeti hota traditionala Hansa OSE6111SH daca aveti nevoie de un model accesibil ca pret, cu o putere de absorbtie decenta pentru categoria din care face parte.

Vezi pret

Hansa OSE6111SH, un model traditional de hota, este un produs nou oferit pe piata. Aceasta are o putere de absorbtie destul de mica, de 160 mc/h, dar pe de alta parte are avantajul de a fi un produs foarte accesibil ca pret. Este un model de culoare neagra, care arata destul de bine, in timp ce latimea acestuia este de 60 cm. Hota are o latime standard de 60 cm, ce va permite sa o folositi pentru orice aragaz de marime normala. Cititi mai departe pentru a afla care sunt performantele acestui model si in ce conditii ar trebui sa o alegeti.

Caracteristicile hotei Hansa OSE6111SH

O hota buna va aduce niste avantaje incontestabile in orice bucatarie. In primul rand, mirosurile specifice unei bucatarii nu vor deveni imbibate in lenjerii, perdele sau in imbracaminte, fiind preluate de catre hota. Pentru aceasta, va trebui sa va obisnuiti sa porniti hota de fiecare data cand gatiti ceva, pentru ca aburul si grasimile sa fie preluate de aceasta. Veti proteja nu doar textilele, dar si peretii bucatariei dumneavoastra.

Eficienta acestei hote este una relativ mica, astfel incat as recomanda-o in special celor care au bucatarii mici, sau care nu gatesc foarte mult. Eficienta sa maxima este de 160 metri cubi pe ora, la absorbtie. Aceasta vine cu 3 trepte de viteza, astfel incat puteti regla absorbtia in functie de necesitati si de cantitatea de abur generata. Puterea motorului este de 108W.

Va recomandam si hota Turbionaire TSL50S, este foarte puternica si de calitate.

Aceasta hota are ca dimensiuni o latime de 59.8 cm, o grosime de 7.6 cm si adancimea este de 47 cm. Diametrul burlanului care va fi atasat hotei este de 125 mm.

Hota este dotata cu un filtru de grasime, realizat din aluminiu, astfel incat veti putea sa le spalati, inclusiv in masina pentru spalat vase. Nu va fi necesar sa inlocuiti filtrul in mod periodic, cum se intampla la alte modele ieftine. Din acest punct de vedere, as zice ca Hansa OSE6111SH are un avantaj incontestabil fata de alte hote ieftine traditionale.

In poza alaturata, puteti observa lampa cu halogen care este folosita pentru iluminarea zonei de gatit. Nu este nevoie ca ventilatorul sa fie pornit, pentru a avea lampa pornita. Lampa de iluminare are o putere de 28W.

Un alt element de tinut minte este consumul anual de energie, care este de circa 62 kWh. Aceasta corespunde unui cost lunar de circa 3 RON.

» Cititi si: Ghidul nostru pentru cele mai bune hote de bucatarie

Concluzie

Ar trebui sa alegeti hota traditionala Hansa OSE6111SH daca aveti nevoie de un model accesibil ca pret, cu o putere de absorbtie decenta pentru categoria din care face parte.

Vezi pret