Aragaz electric Hansa FCEW53001, Model Slim si Ieftin, din Clasa A

Hansa FCEW53001
 • Design
  (4.4)
 • Aragaz
  (4.7)
 • Cuptor
  (4.8)
 • Pret
  (5)
4.7

Review pe scurt

Hansa FCEW53001 nu este aragazul perfect, dar pentru cei ce isi doresc un model complet electric, poate fi o optiune foarte accesibila ca pret si cu performante decente. Ca orice aragaz complet electric, costul de folosire poate fi destul de ridicat.

Vezi pret

Hansa FCEW53001 este un model de aragaz ceva mai rar intalnit la noi, fiind complet electric. Are atat plita cat si cuptorul electrice, deci va puteti astepta sa aiba anumite avantaje si dezavantaje ce sunt comune la astfel de modele.

Hansa FCEW53001In ce priveste genul de utilizator care si-ar dori un aragaz complet electric, acesta fie vrea cele mai bune rezultate atunci cand gateste, fie se afla intr-o zona unde are curent electric tras pana la casa, dar conducta de gaz se lasa asteptata. In ambele situatii mentionate, un aragaz electric va poate ajuta, iar Hansa FCEW53001 mai este si un model slim de 50 cm, astfel incat nici nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie.

In primul rand, sa ne uitam la plita aragazului Hansa FCEW53001. Aceasta vine cu 4 arzatoare electrice, 2 de dimensiune mica (1.2 kW) si 2 normale (1.8 kW). In ce priveste cuptorul, acesta este si el electric, de dimensiuni XXL la 69 de litri capacitate, dotat cu optiune pentru incalzire inferioara si superioara.

Dimensiunile acestui model sunt de 50 cm latime, 60 cm adancime si 85 cm inaltime. Accesoriile include tava plata Procook si gratarul pentru cuptor.

Plusurile aragazului electric Hansa FCEW53001

+ Model complet electric: pentru situatiile cand nu aveti optiunea de a trage gaz in casa, este optiunea ideala.

+ Aragaz ingust, de 50 cm: la fel ca multe alte modele, este ceva mai ingust pentru a incapea in orice bucatarie, dar adancimea ramane la 60 cm pentru a va oferi cat mai mult spatiu pe plita si in cuptor.

Hansa FCEW53001 2+ Cuptor XXL, de 69 litri: in ciuda latimii reduse, capacitatea cuptorului este una foarte buna.

+ Rezultate foarte bune la gatire: in special cand vine vorba de cuptor, se stie ca rezultatele sunt mult mai bune atunci cand gatiti.

+ Usa cu 2 straturi de geam

+ Foarte ieftin: pentru un model complet electric, poate fi o optiune foarte accesibila, mai ales ca se mai gaseste si la reducere.

Minusuri

– Costul destul de mare de utilizare: avand o putere totala de 7000 W, costul de utilizare poate ajunge si pana la 5 lei pe ora de gatire, daca il utilizati la capacitate maxima, gen in preajma sarbatorilor.

– Cablu de alimentare ce trebuie achizitionat separat

Concluzia

Hansa FCEW53001 nu este aragazul perfect, dar pentru cei ce isi doresc un model complet electric, poate fi o optiune foarte accesibila ca pret si cu performante decente. Ca orice aragaz complet electric, costul de folosire poate fi destul de ridicat.

Vezi pret