Bosch HBF134YB0, Cuptor Incorporabil Electric, de 66 L, Multifunctional, cu Autocuratare si un Design Placut

Bosch HBF134YB0
  • Design
  • Cuptor
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Bosch HBF134YB0 este un produs de calitate, o mostra a seriozitatii germane, ce ofera mai multe functii si tehnologii avansate. Are plusuri mai ales in privinta calitatii procesului de gatire si a usurintei de curatare, dar clasa energetica nu este una prea grozava.

Vezi pret

Atunci cand va schimbati mobila de bucatarie, si cautati un cuptor incorporabil nou, de la un producator recunoscut pentru calitatea produselor sale, modelul Bosch HBF134YB0 ar trebuie sa fie si el luat in considerare. Acest cuptor electric are performante excelente, tehnologie avansata inclusa in interior, si un design placut.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch HBF134YB0Volumul interior al lui Bosch HBF134YB0 este de 66 litri, ceea ce este decent pentru un cuptor electric. Temperatura poate fi reglata intre 50 si 275 grade Celsius. Dotat cu afisaj LED, iluminare interioara cu halogen si venind cu accesorii (tava de copt emailata, tava universala si gratar combi), cuptorul este unul modern si raspunde nevoilor majoritatii utilizatorilor sai.

Dimensiunile acestui cuptor sunt de 59.5 cm inaltime, 59.4 cm latime si 54.8 cm adancime.

Plusurile cuptorului Bosch HBF134YB0

+ Cuptor electric cu 7 functii: include convectia de aer 3D, incalzire inferioara sau superioara, pizza, incalzire inferioara, delicat, grill si grill convectie aer.

+ Convectie aer 3D: rezultatele sunt excelente, caldura fiind distribuita in mod optim, pe 3 niveluri in acelasi timp.

+ EcoClean Direct: sistem de autocuratare pentru peretele din spate, ce face intretinerea cuptorului foarte usoara.

+ GranitEnamel: fara muchii ascutite si cu suprafete netede in interior, un nou element care face curatarea usoara.

Bosch HBF134YB0 2+ Butoane retractabile: permit curatarea panoului frontal cu usurinta.

+ Rezultate excelente: produsele gatite cu un cuptor electric tind sa fie mai bune decat cele de la modelele pe gaz, iar prezenta sistemului cu convectie de aer 3D si distributie uniforma a caldurii ajuta si el.

+ Design placut: intotdeauna important pentru o bucatarie moderna, unde schimbam aparatele vechi cu unele noi, mai performante si mai placute vederii.

Minusuri

– Clasa A: fiind un cuptor electric, consumul sau de energie poate fi destul de mare in timp.

Concluzia

Bosch HBF134YB0 este un produs de calitate, o mostra a seriozitatii germane, ce ofera mai multe functii si tehnologii avansate. Are plusuri mai ales in privinta calitatii procesului de gatire si a usurintei de curatare, dar clasa energetica nu este una prea grozava.

Vezi pret

Google Analytics Alternative