Aragaz Zanussi ZCG21071WA Review

Zanussi ZCG21071WA
 • Design
  (3.5)
 • Aragaz
  (4.5)
 • Cuptor
  (4.5)
 • Pret
  (4.5)
4.3

Review pe scurt

Un aragaz care nu impresioneaza cu nimic cand vine vorba de design, dar isi face treaba foarte bine altfel si este o alegere buna. Raportul calitate/pret este foarte bun si sunt convins ca va veti bucura de functia Pizza a cuptorului.

detaliiprodus1

Aragazul este unul dintre aparatele electrocasnice care nu se schimba prea des si tocmai de aceea e bine sa faci alegerea potrivita. Zanussi este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, iar modelul Zanussi ZCG21071WA la care ne uitam astazi se bucura astfel inca de la inceput de incredere.

La un pret de doar 899 de lei, aragazul ofera un nivel de calitate destul de mare. Avem astfel de-a face cu un model slim, pe gaz si cu o serie de optiuni suplimentare de ajutor in orice bucatarie. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cele mai importante aspecte legate de acest model atractiv al celor de la Zanussi.

aragaz-zanussiInca de la prima vedere se observa aspectul elegant si calitatea materialelor din care este alcatuit. Modelul este prevazut cu capac pentru a pastra curata plita si pentru a face in acelasi timp intretinerea mai usoara. In design intalnim contrastul alb-negru dintre carcasa si usa de la cuptor. Usa este alcatuita dintr-o sticla rezistenta speciala si ofera o vizibilitate buna in interior. Usa este prevazuta cu un maner lung confortabil. Panoul de control are cate un buton pentru fiecare ochi si unul special pentru cuptor. Pe langa acestea mai sunt disponibile un buton pentru aprinderea electrica si unul pentru iluminarea cupotorului.

Aragazul ocupa un spatiu de 85 x 50 x 50 cm, fiind mult mai ingust decat un model obisnuit si incadrandu-se astfel usor chiar si in bucatariile mai mici. Nu va mai fi nevoie astfel sa faci rabat de la calitate si capacitatea de gatit pentru a castiga spatiu.

Plita este prevazuta cu patru ochiuri, dintre care unul mare, unul mic si doua normale. Ochiul mare are o putere de 2.6 kW, cel mic are o putere de 1 kW, iar cele normale au o putere de 2 kW. Datorita faptului ca ochiurile au flacara pura vasele se vor incalzi instant, atingand imediat temperatura dorita. Acest lucru este extrem de important in bucatarie datorita faptului ca salveaza mult timp. Astfel, indiferent daca fierbi, prajesti sau coci, timpul de preparare va fi mai scurt. Remarcam faptul ca este disponibila o siguranta pentru plita. Dupa cum spuneam la inceput, alimentarea plitei se face pe gaz.

In ceea ce priveste cuptorul, acesta este alimentat de asemenea cu gaz si are disponibila aprinderea electrica. Cuptorul are o capacitate de 61 de litri, fiind ideal chiar si pentru perioadele de sarbatori cand se pregatesc mult mai multe alimente. Cuptorul beneficiaza de incalzire inferioara si are si el disponibila o siguranta. Este de apreciat faptul ca butonul de setare pentru cuptor are trei optiuni pentru temperatura, dintre care una speciala pentru pizza. Astfel, datorita sistemului special de coacere vei putea gati o pizza la fel de crocanta si gustoasa ca la restaurant chiar la tine acasa.

Dupa cum ai vazut, dotarile modelului Zanussi ZCG21071WA sunt foarte utile in bucatarie si transforma aragazul intr-un adevarat ajutor. Oferind pana si o optiune speciala pentru pizza, aragazul isi merita locul in locuinta ta si in plus te asigura ca o sa functioneze optim printr-o garantie de 2 ani.

detaliiprodus1