Zelmer ZMM4288W – Masina de Tocat Carne cu Accesoriu Carnati

Zelmer ZMM4288W
 • Design
  (3.5)
 • Putere tocare
  (4.5)
 • Capacitate kg/min
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Masina de tocat Zelmer ZMM4288W are un raport calitate/pret foarte bun, un design atragator si un pret foarte accesibil.

Vezi pret

Unul din produsele esentiale in bucataria oricarei gospodine din Romania este masina de tocat carne, de preferinta si cu accesoriu pentru facut carnati, mai ales stiind apetitul si aprecierea romanilor pentru aceste mezeluri. Zelmer ZMM4288W este unul din cele mai bune produse din aceasta categorie, fiind o masina de tocat carne electrica, foarte utila in perioada sarbatorilor de iarna, dar si in restul anului.

Caracteristici Zelmer ZMM4288W

Zelmer ZMM4288W are ca si caracteristici o putere instalata de 1900W si o capacitate de tocare carne de 2.5 kg pe minut, ceea ce ar insemna pana la 150 kilograme pe ora, mai mult decat suficient pentru orice gospodarie, chiar si pentru cele cu un porc proaspat taiat si care asteapta prelucrare.

In ce priveste puterea efectiv consumata de masina, aceasta este de doar 260W, astfel ca in pofida faptului ca este electrica, costurile suplimentare cu electricitatea vor fi neglijabile (aproximativ 0.15 RON pe ora de functionare).

Greutatea masinii este de 3 kg, in timp ce dimensiunile acesteia sunt de 229mm x 174mm x 184mm. Este un model de culoare alba.

Accesorii

Ca si accesorii, masina Zelmer ZMM4288W ofera trei site diferite, un cutit cu lama dubla si un accesoriu pentru carnati. Masina va toca cam orice fel de ingrediente aveti nevoie, folosind motorul electric puternic pentru a transforma rapid orice fel de carne in tocatura numai buna pentru chiftele sau carnati. Accesoriul pentru carnati va permite sa va preparatii deliciosii carnaciori dupa reteta proprie, astfel incat vor putea fi degustati de oaspeti in timpul sarbatorilor de iarna.

Cele trei site disponibile vin in marimi diferite, astfel incat veti putea toca carnea la marimi de 8mm, 4mm sau 2.7mm, in functie de nevoi.

Siguranta

Masina are si elemente de siguranta incorporate. Motorul acesteia este protejat impotriva suprasarcinilor, plus ca mai este si un cuplaj rapid de siguranta incorporat. Stabilitatea masinii este asigurata cu ajutorul picioruselor din cauciuc, astfel ca aceasta este si mai sigura de folosit.

Atentie, masina se porneste doar dupa ce toate componentele detasabile au fost ansamblate corect. Nu incercati atasarea sau detasarea acestora cat timp masina functioneaza.

Sfaturi pentru folosire

Este de preferat sa utilizati carne care a fost taiata in cubulete mici in prealabil. Alimentele introduse trebuie sa fie complet dezghetate. In cazul in care utilizati masina pe o perioada mai lunga si observati ca se incalzeste tare, luati o pauza de cateva minute.

Masina se sterge cu o laveta umeda, nu se baga sub jetul de apa. Accesoriile in schimb pot fi bagate in masina de spalat vase.

Concluzie

Masina de tocat Zelmer ZMM4288W are un raport calitate/pret foarte bun, un design atragator si un pret foarte accesibil.

Detalii produs