Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB310138

Tefal Wizzo QB310138
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Tefal Wizzo QB310138 este un robot de bucatarie excelent, ce poate fi folosit cam in orice situatie, fiind dotat atat cu multiple accesorii folositoare, cat si cu tehnologii inovatoare.

Vezi pret

Cand vine vorba de cerintele care le are un bucatar de la robotul sau de bucatarie, acestea pot varia de la unele ce se gasesc numai in robotii de bucatarie profesionali, pana la modele foarte ieftine care isi fac treaba si nimic mai mult. Tefal Wizzo QB310138 este un model cu un pret peste medie, cu performante excelente, dar care nu ajunge chiar pana la nivelul de robot de bucatarie profesional. Este o alegere buna pentru cei ce au nevoie de un robot de bucatarie performant, fara sa trebuiasca sa sparga pusculita pentru asta.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Weekend Superstars a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, valabila doar weekendul acesta, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Tefal Wizzo QB310138Tefal Wizzo QB310138 are 1000W, deci este destul de puternic, fiind capabil sa prelucreze si ingrediente mai tari. Este dotat cu unelte pentru patiserie, cu bol de mixare, tocator si un Flex Whisk, iar ca design arata destul de bine. Cum v-ati si astepta de la Tefal, acestia ofera un robot de bucatarie excelent cu acest model.

Plusurile robotului de bucatarie Tefal Wizzo QB310138

+ Puternic, de 1000W: are suficienta putere pentru a putea mixa chiar si ingrediente mai dificil de prelucrat. Nu veti avea probleme din acest punct de vedere cu Tefal Wizzo QB310138. Are 4 trepte de viteza, plus o functie Turbo.

+ Tehnologia Flex Whisk: atunci cand aveti un produs de la o firma de renume, cum este Tefal, aveti si tehnologii noi in care s-au investit multi bani. Flex Whisk este folosit pentru a prepara biscuiti, torturi, pizza sau prajituri, fiind un tel special ce este inclus in setul de patiserie al robotului. Tefal Wizzo QB310138 poate folosi acest tel pentru a bate albusuri extra pufoase, chiar si cu un singur ou.

+ Rotatie planetara: miscarea telului va face ca textura rezultatului final sa fie una foarte fina si omogena, acesta ajungand in toate punctele din interiorul bolului.

Tefal Wizzo QB310138 2+ Bol mare, de 4 litri: suficient de mare pentru a prepara aluat pentru 3 pizza mari in acelasi timp, sau pentru maxim 40 de briose.

+ Are accesorii multiple, de la telul Flex, la mixer sau carligul de framantat aluaturi grele, puteti face cam orice cu acest robot de bucatarie. Puteti sa il folositi ca tocator (inclusiv de carne), blender, pentru radere sau feliere.

+ Design atragator: este si acesta un punct important, iar Tefal Wizzo QB310138 va arata bine in orice bucatarie.

Minusuri

– Are un pret peste medie: avand in vedere ce ofera, pretul este meritat, dar totusi nu este unul accesibil tuturor.

Concluzia

Tefal Wizzo QB310138 este un robot de bucatarie excelent, ce poate fi folosit cam in orice situatie, fiind dotat atat cu multiple accesorii folositoare, cat si cu tehnologii inovatoare.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative