Blenderul Star-Light Toro, perfect in bucatarie

Star-Light Toro
 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (5)
 • Functii si accesorii
  (4)
 • Pret
  (5)
4.8

Review pe scurt

Este timpul sa renunti la mesele dezordonate si la mancarea greoaie si nesanatoasa. Cu ajutorul lui Star-Light Toro poti sa iti imbunatatesti viata, integrand in mesele zilnice supe si creme de legume, precum si o multime de alte retete toate preparate cu un blender de calitate la un pret incredibil.

detaliiprodus1

Desi nu este considerat unul dintre aparatele electrocasnice cu adevarat esentiale, orice bucatarie poate beneficia de prezenta unui blender. Sucul de fructe, supele crema sau mancarea pentru bebelusi sunt mult mai usor de facut si cu siguranta rezultatele vor fi mai ieftine si mult mai naturale si sanatoase decat cele gasite in comert. Asadar, blendere-le sunt aparate extrem de utile si in conditiile in care ele isi fac treaba foarte bine, orice gospodina poate profita de prezenta unuia. Din fericire, pe piata se gasesc si aparate destul de ieftine si totusi de calitate premium, precum Star-Light Toro, un blender nou, performant si cu un pret accesibil pentru oricine.Star-Light-Toro

Materiale de calitate si utilitate sporita

Star Light Toto este un blender compact, care nu ocupa foarte mult spatiu. Prezenta sa discreta in bucatarie compenseaza insa printr-o constructie solida si daca familia nu este foarte numeroasa sau cantitatea de sucuri si supe consumate nu este foarte mare, nimic nu poate fi mai bun decat un astfel de blender, cu o cupa de 1.5 litri. Se pot prepara diverse supe, shake-uri sau sosuri, iar timpul pierdut cu preparea lor in modurile clasice poate fi investit in altceva.

Cablul blenderului are o lungime de 1.2 m, nefiind nevoie ca acesta sa fie plasat in imediata apropierea a unei prize. Si pentru cei care isi pun intrebari in legatura cu rezistenta si durabilitatea unui produs de altfel destul de ieftin, trebuie spus ca vasul este confectionat din sticla iar corpul din inox. Capacul, vasul si lamele sunt detasabile si se curata usor, acest blender fiind o solutie ideala pentru cei care doresc sa manance sanatos, dar sunt mereu presati de timp.

Diversitatea reprezinta un avantaj

Blenderul Star Light Toro are o putere de 1000 w, aceasta fiind suficienta pentru majoritatea preparatelor ce se pot realiza intr-un astfel de aparat. Control este unul digital, cu cinci trepte de viteza, in functie de tipul alimentelor care se doresc a fi preparate.

Se remarca si diversele functii, utile mai ales atunci cand se incearca operatii mai speciale, care au nevoie de setari deosebite. In primul rand, blenderul este dotat cu functie impuls, care ofera un plus de putere atunci cand este mai mare nevoie de aceasta. Se remarca si functia de spargere a ghetii, dar si cea de preparare a smoothie-urilor. Schimbarea functiilor se realizeaza cu usurinta, prin simpla apasare a unui buton, toate acestea oferind un spor de diversitate unui aparat electrocasnic de calitate.

Star Light este o firma noua pe piata produselor electrocasnice, dar produsele ofera calitate, iar preturile cerute sunt la un nivel mai scazut decat cel al concurentei. Toro este un exemplu foarte bun al acestei politici, fiind un blender de calitate premium, la un pret accesibil si acceptabil de numai 250 lei. Functiile multiple, cele cinci trepte de viteza, lamele din inox si aspectul ergonomic sunt avanteje de luat in seama. Chiar mai mult decat atat, minusurile sunt foarte greu de identificat, asa ca blenderul poate fi solutia perfecta pentru cei care doresc sa profite si sa manance mai natural.

detaliiprodus1