Robot de bucatarie Russell Hobbs 25182-56

Russell Hobbs 25182-56
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Russell Hobbs 25182-56 este un robot de bucatarie fara mari pretentii, la un pret accesibil, ce isi face treaba in majoritatea cazurilor. Este o alegere potrivita pentru familii mici, cu buget mic, dar care vor totusi un robot ce isi va face treaba bine.

Vezi pret

In functie de timpul petrecut in bucatarie, de complexitatea retetelor pregatite, dar si de numarul de membri ai familiei pentru care gatiti, robotul de bucatarie perfect poate fi diferit pentru fiecare. Nu are toata lumea nevoie de un robot de bucatarie profesionist, al carui pret sa porneasca de la cateva sute de euro in sus, nici de un model ce poate fi folosit pentru a obtine aluat pentru trei pizza mari. Cateodata, un model in genul lui Russell Hobbs 25182-56 poate fi mai mult decat suficient, mai ales pentru un cuplu aflat la inceput de drum, sau pentru o familie mica.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile majore, de la telefoane, la IT, electrocasnice si mobila. Nu ratati ocazia!

» Luna Curateniei este aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la electrocasnice si unelte folosite pentru curatenie, in interior si exterior (masini spalat, aparate spalare cu presiune, masini tuns iarba, drujbe, etc). Nu ratati ocazia!

Russell Hobbs 25182-56Russell Hobbs 25182-56 este un robot cu performante ceva mai mici decat alte modele la care ne-am uitat in trecut, avand o putere de 850 W ce face totusi fata foarte bine la ingrediente dificile. In acelasi timp, are si un bol de dimensiuni mici spre medii, de doar 1.7 litri, pe langa vasul blenderului de 1.5 litri. Puteti schimba viteza de operare cu ajutorul celor 2 viteze, avand si optiunea Pulse pentru momentele cand aveti nevoie de ceva putere in plus.

Plusurile robotului de bucatarie Russell Hobbs 25182-56

+ Pretul mic: inainte de toate, este un model accesibil ca pret, ce reuseste sa ne ofere performante decente, in mod cert peste ce veti gasi la multe din modelele competitiei.

+ Putere suficienta: la 850W, Russell Hobbs 25182-56 este capabil sa prelucreze tot felul de ingrediente, fiind suficient de puternic pentru folosire zilnica.

+ Blenderul: are si blender, de 1.5 litri, adica de aceeasi capacitate ca cel de la un robot de bucatarie mai scump. Daca vreti sa preparati in special smoothies si sosuri, nici nu aveti nevoie de mai mult.

Russell Hobbs 25182-56 2+ Accesorii multiple: puteti toca, marunti si amesteca cu ajutorul acestui robot de bucatarie, ce va ofera toate functiile de baza ale unui robot de bucatarie.

+ Suficient pentru o familie mica: daca nu stati toata ziua in bucatarie, si mai ales daca nu aveti mai mult de cativa membri in familie, nici nu aveti nevoie de un model scump, cu care nu v-ati scoate banii.

Minusuri

– Bolul principal, de 1.7 litri: desi pentru o familie mica este suficienta capacitatea sa, atunci cand aveti oaspeti s-ar putea sa fiti nevoiti sa-l umpleti de mai multe ori, pana prelucrati toate ingredientele necesare.

– Doar 2 viteza: desi se adauga si optiunea Pulse, nu aveti totusi posibilitatea de a obtine consistenta dorita chiar in orice situatie.

Concluzia

Russell Hobbs 25182-56 este un robot de bucatarie fara mari pretentii, la un pret accesibil, ce isi face treaba in majoritatea cazurilor. Este o alegere potrivita pentru familii mici, cu buget mic, dar care vor totusi un robot ce isi va face treaba bine.

Vezi pret

Google Analytics Alternative