Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2721/00, un model foarte puternic cu capacitate de procesare mare

Philips Viva Collection HR272100
 • Design
  (4.2)
 • Putere tocare
  (4.8)
 • Capacitate kg/min
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Philips Viva Collection HR2721/00 este un produs de calitate excelenta, destul de ridicat ca pret, dar care exceleaza atunci cand vine vorba de tocare carne, umplere carnati sau procesare legume prin radere sau maruntire. Este un ajutor foarte bun pe langa casa omului.

Vezi pret

Philips Viva Collection HR2721/00 face parte dintr-o categorie de masini de tocat carne foarte capabile, ce exceleaza in cateva zone diferite. Bineinteles, este un model Philips, de calitate foarte buna si un pret ceva mai ridicat, astfel incat performantele sale n-ar trebui sa fie o surpriza. Cateva elemente rapide ce va spun cat de bun este acest model, ar include puterea sa de 1800 W, capacitatea de procesare de 2.3 kg carne pe minut, dar si cele 6 accesorii cu care vine, printre care veti gasi 3 discuri pentru feliere.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips Viva Collection HR272100Inainte de a trece la plusurile si minusurile masinii de tocat carne Philips Viva Collection HR2721/00, haideti sa aruncam o privire la o lista a accesoriilor cu care vine acest model. Veti gasi acolo un accesoriu pentru curatare inovator, unul pentru radere mare, dar si pentru realizare de kebbe, carnati, sau pentru tocare de legume. Accesoriile pentru carnati au dimensiuni de 12 sau 22 mm, in timp ce discurile de tocare sunt de 5 sau 8 mm.

Plusurile masinii de tocat Philips Viva Collection HR2721/00

+ Masina Puternica, de pana la 1800W: in functie de setarea aleasa, masina de tocat poate ajunge si pana la o putere maxima de 1800W, in timp ce cea nominala este de 500 W. Toaca usor si rapid, n-ar trebui sa aveti probleme cu niciun fel de ingrediente.

+ Capacitate excelenta de tocare, 2.3 kg pe minut: este o capacitate peste medie, majoritatea produselor din aceasta categorie fiind capabile de a toca mai putin de 2 kg pe minut.

+ Doua discuri pentru tocat, din otel, de dimensiuni diferite: acestea sunt de 5 mm si 8 mm, astfel incat puteti toca mai gros sau mai fin, in functie de reteta.

Philips Viva Collection HR272100 2+ Accesorii pentru radere si feliere: vin sub forma a doi cilindri speciali, ce pot fi folositi pentru taierea sau maruntirea rapida a legumelor.

+ Doua accesorii pentru carnati: puteti obtine carnati mai subtiri (accesoriul de 12 mm) sau grosi (pentru cel de 22 mm).

+ Accesoriu curatare inovator: curatarea orificiilor infundate este mult mai usoara la Philips HR2721/00, cu ajutorul acestui accesoriu cu 2 laturi, pe care veti fixa ecranul de tocare.

+ Are si aparat pentru Kebbe: util pentru cei ce iubesc aceste produse alimentare.

+ Lungimea cablului de alimentare, de 1 m: o problema la multe aparate electrocasnice, dar acel metru de cablu disponibil aici ar trebui sa va ajunga.

Minusuri

– Nu are si accesoriu pentru rosii: un punct in minus pentru cei ce obisnuiesc sa-si faca propriul suc de rosii acasa.

Concluzia

Philips Viva Collection HR2721/00 este un produs de calitate excelenta, destul de ridicat ca pret, dar care exceleaza atunci cand vine vorba de tocare carne, umplere carnati sau procesare legume prin radere sau maruntire. Este un ajutor foarte bun pe langa casa omului.

Vezi pret

Google Analytics Alternative