Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2723/20

Philips Viva Collection HR2723/20
 • Design
  (4.4)
 • Putere tocare
  (4.5)
 • Capacitate kg/min
  (4.8)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Philips HR2723/20 este un produs tipic pentru firma germana, oferind calitate si fiabilitate fara rival, impreuna cu mai multe inovatii care fac aceasta masina de tocat carne usor de folosit si intretinut.

Vezi pret

Philips HR2723/20 este una din masinile de tocat carne considerate in clasa Premium, un model care are performante deosebite si care a fost apreciat de cei care l-au avut pana acum. Firma germana se respecta si ofera clientilor sai produse de calitate, iar in acest varf de gama de la ei se vede foarte bine ce pot realiza. Va doriti o masina de tocat excelenta, aveti cantitati mai mari de carne de tocat, sau vreti sa faceti carnati de casa traditionali? Philips HR2723/20 este acea masina care va poate ajuta.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips HR2723/20, ce face parte din Viva Collection, este un model cu un design utilitar, un mix de alb si gri fiind folosit pentru carcasa sa. Modelul este unul puternic, de 1800W, ce este capabil de a toca pana la 2.3 kg de carne pe minut.

Masina de tocat vine cu 3 discuri separate pentru tocare, de 3, 5 si 7 mm. Cele doua accesorii pentru carnati au dimensiunea de 12 si 22 mm.

Plusurile masinii de tocat carne Philips HR2723/20

Puternica: cu o putere maxima de 1800W, in timp ce puterea nominala este la 500W, Philips HR2723/20 va toca ingredientele cele mai incapatanate, cu mare usurinta.

Rezistenta: mecanismul masinii de tocat este complet mecanic, astfel incat cuplajul va rezista la tocarea de mare putere.

Capacitate buna de tocare, de 2.3 kg: tocati pana la 70 kg de carne pe ora, cu ajutorul acestei masini de tocat.

Discuri de taiat din otel inoxidabil: sunt 3 discuri in total, foarte usor de curatat, de dimensiuni diferite, pentru a putea obtine carne tocata pentru retete diferite. Puteti obtine ceva mai grosier, ceva foarte fin, sau mergeti pe optiunea din mijloc.

Taie si legume: masina vine cu un recipient suplimentar, dar si cu 3 cilindri ce pot fi folositi la legume. Unul este folosit pentru felierea legumelor, in timp ce celelalti doi cilindri sunt pentru a taia mai mare sau mai mic.

Obtineti carnati de marimi diferite: are doua accesorii diferite pentru umplerea carnatilor, astfel incat puteti ii puteti face mai subtiri sau mai grosi, dupa preferinte.

Palnie inovatoare, usor de curatat: se poate desface, dandu-va acces la partea unde raman reziduuri, astfel incat curatarea sa este foarte usoara.

Include aparat pentru Kebbe: cei care sunt fani al acestor retete delicioase, au si un astfel de accesoriu.

Minusuri

Nu este ieftina: pentru cei care vor calitatea germana de la Philips, dar intr-o masina de tocat, varful de gama va fi unul destul de scump.

Concluzia

Philips HR2723/20 este un produs tipic pentru firma germana, oferind calitate si fiabilitate fara rival, impreuna cu mai multe inovatii care fac aceasta masina de tocat carne usor de folosit si intretinut.

Vezi pret

Google Analytics Alternative