Philips Daily Collection HR7510/00, Robot de Bucatarie 800 W, Bol 2.1 L si 2 Viteze, Perfect Pentru Familii Mici

Philips HR7510 00
  • Design
    (4.8)
  • (4.7)
  • (4.6)
  • Pret
    (4.8)
4.7

Review pe scurt

Philips HR7510/00 se potriveste in bucataria unui student sau a unei familii tinere, la inceput de drum, dar care isi doreste totusi un robot de bucatarie de calitate, chiar daca pretul este usor mai ridicat.

Vezi pretul de azi

Pentru o familie mica, sau chiar pentru un student, un robot de bucatarie nu trebuie neaparat sa fie un monstru ce abia incape intr-o bucatarie de garsoniera. Un bol enorm nu este neaparat o necesitate intr-un astfel de caz, si din acest motiv ne bucuram ca vedem si modele de calitate cu dimensiuni mai modeste pe piata. Philips HR7510/00 este un astfel de robot de bucatarie, ce pare gandit in special pentru cei ce isi doresc un stil de viata mai sanatos. Se vede si in storcatorul de citrice cu care este dotat, in prezenta blenderului, pe langa celelalte accesorii incluse.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips HR7510 00Philips HR7510/00 are o putere de 800W, ce poate fi accesata prin intermediul celor 2 viteze, aparatul avand si functia Pulse, pentru momentele in care se proceseaza alimente mai dificil de taiat. Calitatea celor de la Philips se vede in constructia si calitatea rezultatului final, dar in acelasi timp este un model destul de ieftin pentru acest producator, deci nu va asteptati la un design extraordinar.

Ca si capacitate, bolul principal este de 2.1 L, deci aparatul este in principal gandit pentru utilizare de catre familii mici sau persoane singure. Plusul este reprezentat de faptul ca aparatul este si el de dimensiuni mai mici. Blenderul este unul de dimensiuni decente, de 1.5 l, fiind al doilea vas cu care este dotat robotul.

Philips HR7510/00 are urmatoarele elemente in pachet, incluzand si accesoriile:

• Robot de bucatarie cu bol 2.1 l
• Blender 1.5 l
• Storcator citrice
• Accesoriu framantare
• Discuri pentru feliere/radere
• Accesoriu emulsifiere

Plusurile robotului de bucatarie Philips HR7510/00

Philips HR7510 00 2+ Puternic, suficient de capabil pentru nevoile unei familii: cu cei 800 W ai sai, acest robot Philips se va descurca bine si cu ingredientele mai dificile.

+ Blender inclus: de capacitate normala, de 1.5 l, va ofera posibilitatea de a prepara sucuri delicioase.

+ Storcator citrice: un alt accesoriu ce va permite sa preparati sucuri de portocale proaspete.

+ Accesorii folositoare: de la feliere/radere, la framantare aluaturi sau emulsifiere, aveti toate accesoriile importante pentru un astfel de aparat electrocasnic.

+ 2+1 trepte de viteza: aveti suficient control asupra puterii aparatului Philips HR7510/00, pentru a obtine rezultatele dorite.

+ Calitatea Philips: nu aveti totusi un robot de bucatarie de la un brand ieftin, ci un aparat de la un producator de renume, ce isi respecta blazonul.

Minusuri

– Bolul de 2.1 l: face acest robot de bucatarie potrivit in special pentru uz in bucataria unei familii mici, cantitatile de ingrediente procesate nefiind foarte mari.

– Pretul maricel: fiind un produs Philips, este mai scump la specificatiile sale, decat un aparat de la un brand de tip “Made in China”.

Concluzia

Philips HR7510/00 se potriveste in bucataria unui student sau a unei familii tinere, la inceput de drum, dar care isi doreste totusi un robot de bucatarie de calitate, chiar daca pretul este usor mai ridicat.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative