Aparat de gatit la aburi Philips Daily Collection HD9126/90, Volum 9 L, Putere 900 W, cu 3 Cosuri, Pentru Un Mod De Viata Mai Sanatos

Philips HD9126 90
 • Design
  (4.6)
 • Putere
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Philips HD9126/90 este o alegere foarte buna, pentru oricine vrea sa isi schimbe stilul de viata in bine. Gatitul sanatos si usor este la indemana oricui, cu o investitie destul de mica necesara pentru aceasta.

Vezi pret

O modalitate destul de usoara de a ne schimba viata in bine este prin folosirea unui aparat de gatit la aburi. Un astfel de aparat este relativ ieftin, dupa cum puteti vedea si in exemplul de aici, aparatul Philips HD9126/90 avand un cost de mai putin de 300 de lei. Este si foarte usor de utilizat, puteti prepara mai multe tipuri de alimente in acelasi timp, iar capacitatea este una suficienta pentru cateva portii de mancare. De la legume, la cartofi, carne, orez, peste sau chiar supa, aveti destule optiuni intre care sa alegeti, toate sanatoase si extrem de gustoase.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips HD9126 90Philips HD9126/90 este un aparat de gatit cu aburi, ce are o putere de 900W. Modelul are un volum interior de 9 litri, cu 3 zone diferite de gatire si tot atatea tavi in care se pot pune alimentele ce vor fi gatite. Pe langa rafturile pentru alimente diverse sau pentru oua (cos pentru prepararea a 6 oua), mai are si un bol special pentru prepararea de supa sau orez.

Plusurile Philips Daily Collection HD9126/90

+ Gateste sanatos si delicios: acest mod de gatire, cu aburi, mentine vitaminele din alimente si le gateste intr-un mod sanatos, fara pic de ulei.

+ Usor de folosit: aparatul este dotat cu un cronometru ce va permite sa alegeti tipul de aliment ce va fi gatit, inclusiv setari pentru peste, orez sau legume. Folositi comutatorul, setati-l pentru tipul de aliment dorit, si atat.

+ Usor de umplut cu apa si reumplut la nevoie: are o capacitate de 1 litru de apa si se poate reumple usor, chiar in timpul utilizarii aparatului.

+ Putere buna, de 900 W: aparatul este suficient de puternic pentru a gati relativ rapid cam orice tip de aliment, fara a consuma extrem de mult.

Philips HD9126 90 2+ Intensificator de arome, marca Philips: un element de diferentiere de la Philips, acest intensificator de arome adauga gustul condimentelor si al plantelor aromatice, astfel incat gatitul cu aburi ofera mai multa savoare. Trebuie doar sa adaugati condimentele si plantele aromatice in zona speciala dedicata lor, iar aburul le va duce aroma la alimente.

+ Cos pentru gatit oua: gatiti pana la 6 oua in acelasi timp, folosind cosul special gandit in acest scop.

+ Castron special, pentru orez, tocanita sau supa: daca vreti sa gatiti alimente ce au nevoie de lichid, folositi un accesoriu special gandit pentru asta, sub forma de castron.

+ Capacul antipicurare: un mic element care face diferenta, unul din detaliile ce va arata de ce Philips este un producator a unor aparate de calitate.

Minusuri

– Cablul scurt, de 0.8 m: un minus care par sa-l aiba foarte multe aparate electrocasnice mici.

Concluzia

Philips HD9126/90 este o alegere foarte buna, pentru oricine vrea sa isi schimbe stilul de viata in bine. Gatitul sanatos si usor este la indemana oricui, cu o investitie destul de mica necesara pentru aceasta.

Vezi pret

Google Analytics Alternative