Philips Avance Collection HR3664/90, Blender 1400 W, Capacitate 2.2 L si Tehnologia ProBlend 6

Philips Avance Collection HR3664/90
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Functii si accesorii
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Philips HR3664/90 este un blender puternic, cu tehnologii avansate incorporate, un model ce ar trebui ales de oricine isi doreste performanta de la blenderul sau. Desi pretul sau nu este unul chiar mic, nu este totusi nici la nivelul modelelor de top.

Vezi pret

Cei care iau in serios decizia de a avea un stil de viata mai sanatos, mai ales cei care sunt deja pe aceasta cale, ar trebui sa ia in considerare si modelul Philips Avance Collection HR3664/90. Acest blender este unul performant, cu tehnologii ceva mai avansate incluse, genul de aparat ce va avea un loc de cinste in orice bucatarie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips Avance Collection HR366490Philips Avance Collection HR3664/90 ofera in primul rand un motor foarte puternic, de 1400W, iar acest element va conta in special atunci cand aveti ingrediente mai tari de procesat. Rezultatul va fi unul mai fin, iar vasul cu o capacitate de 2.2 litri ar trebui sa fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Daca adaugam si tehnologia ProBlend 6 3D, ce proceseaza cat mai fin ingredientele pentru smoothies, veti intelege de ce acest model este potrivit celor ce duc un stil de viata sanatos. Include si optiunea de zdrobire gheata, un plus mare pentru zilele de vara.

Plusurile Philips Avance Collection HR3664/90

+ Blender foarte puternic, de 1400 W: la acest nivel de putere, veti obtine ingrediente pasate foarte fin intotdeauna, iar aparatul isi va face treaba usor si repede.

+ Viteza variabila: in functie de ingrediente si de gradul de finete necesar, poate fi setat la o viteza mai mare sau mai mica. Aceasta duce pana la 35,000 RPM (rotatii pe minut).

+ Recipient suplimentar, pentru smoothies on the go: aveti un vas de 600 ml, in care smoothieurile pot fi preparate direct, apoi luati recipientul si il puneti in geanta, gata pentru a fi utilizat la sala sau in pauza de masa.

+ Program special pentru smoothies: are setarile puse pentru a obtine smoothieuri perfecte.

+ Capacitate buna: din cei 2.2 litri capacitate, puteti folosi 2 litri efectiv, suficient pentru a obtine smoothies pentru toti membrii familiei.

+ Tehnologia ProBlend 6 3D: proceseaza foarte fin ingredientele, de la fructe la legume sau nuci.

+ Usor de curatat: vasul de blender este lavabil in masina de spalat vase, iar lamele pot fi detasate pentru a fi curatate mai usor.

+ Zdrobeste gheata: puteti prepara smoothieuri racoritoare pe perioada verii.

Minusuri

– Nu este ieftin: fata de alte blendere de pe piata, este ceva mai scump, dar daca va doriti un model puternic si performant, atunci Philips Avance Collection HR3664/90 este o alegere potrivita.

Concluzia

Philips HR3664/90 este un blender puternic, cu tehnologii avansate incorporate, un model ce ar trebui ales de oricine isi doreste performanta de la blenderul sau. Desi pretul sau nu este unul chiar mic, nu este totusi nici la nivelul modelelor de top.

Vezi pret

Google Analytics Alternative