MYRIA MY4023, Robot de Bucatarie Multifunctional, 1000 W si Capacitate de 5 L, Design Placut

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY4023
 • Design
  (4.8)
 • Functii si accesorii
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

MYRIA MY4023 isi va face treaba bine, fiind un robot de bucatarie puternic, incapator si ieftin, potrivit pentru orice familie ce are un buget limitat pentru aceasta achizitie.

Vezi pret

Avand ca public tinta consumatorul ce are un buget limitat, dar care isi doreste totusi un ajutor de nadejde in bucatarie, robotul de bucatarie MYRIA MY4023 are cateva caracteristici ce ii permit sa intre in competitie cu cele mai performante modele, dar in acelasi timp tinand pretul la un nivel mic. Avand in vedere ce ofera, este genul de produs cu o oferta excelenta pret/calitate, fara sa ajunga totusi la nivelul modelelor de top. Acest model a fost desemnat de noi si cel mai bun robot de bucatarie Myria, intr-un top realizat anul trecut. Este in continuare optiunea cea mai buna de la acest producator.

MYRIA MY4023MYRIA MY4023 este un robot de bucatarie destul de puternic, un model de 1000 W ce ar trebui sa va ofere suficienta putere cam pentru orice sarcina ia-ti putea da. Are un bol de capacitate mare, de 5 litri, dar beneficiaza si de un vas de blender, impreuna cu accesorii ce ii permit sa framante, sa marunteasca si chiar sa toace carne.

Plusurile robotului MYRIA MY4023

+ Puterea buna, de 1000 W: este suficient de puternic pentru a putea procesa alimente mai tari. Are 6 viteze + Pulse pentru selectarea puterii potrivite.

+ Bolul principal de capacitate mare, 5 litri: este suficient de mare pentru a permite procesarea alimentelor pentru o familie mai mare, sau pentru cand asteptati si invitati.

+ Blender inclus, de 1.2 l: are si optiunea de blender, unul usor sub media de 1.5 litri, dar important este ca este oferit si este suficient de mare pentru 3-4 persoane la o singura utilizare.

+ Accesorii folositoare: poate fi folosit in mai multe situatii, multumita accesoriilor (carlig framantat, tel, batator oua).

MYRIA MY4023 2

+ Tocatorul de carne inclus: nu mai trebuie sa achizitionati si un tocator de carne, cel inclus avand 3 site metalice, cu dimensiuni intre 3 si 7 mm.

+ Design frumos: un mix de inox si rosu inchis, ce arata foarte bine.

+ Pret excelent: este un pret sub medie, daca ne uitam la piata robotilor de bucatarie cu caracteristici similare.

Minusuri

– Lipsesc unele accesorii, gen rasnita sau cel pentru radere: nu este un model perfect din acest punct de vedere, dar ofera destule alte accesorii folositoare.

Concluzia

MYRIA MY4023 isi va face treaba bine, fiind un robot de bucatarie puternic, incapator si ieftin, potrivit pentru orice familie ce are un buget limitat pentru aceasta achizitie.

Vezi pret