KitchenAid 5KHB2571EER, Mixer Vertical Premium American, Rosu, Putere 180 W, cu 5 Viteze

KitchenAid 5KHB2571EER
 • Design
  (5)
 • Functii si accesorii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (3.5)
4.4

Review pe scurt

KitchenAid 5KHB2571EER este acel produs premium pentru care merita sa investiti in plus, cat timp va si permiteti sa achizitionati acele electrocasnice ce se gasesc si intr-o bucatarie din Statele Unite. Isi face treaba foarte bine, calitatea se vede clar, dar si pretul este peste medie.

Vezi pretul de azi

Un ajutor in bucatarie ce ne va face viata mai usoara in multe momente, mixerul vertical este usor de folosit si isi va face treaba foarte bine in multe momente. Nu are puterea si utilitatea unui robot de bucatarie profesional sau al unui mixer cu bol, dar isi va dovedi utilitatea in destule momente. KitchenAid 5KHB2571EER este modelul la care ne uitam astazi, un aparat electrocasnic mic si frumos, de culoarea rosie, ce provide la un producator American de renume. Este considerat un produs premium, ca orice alt aparat oferit de catre KitchenAid.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Mixer vertical KitchenAid 5KHB2571EER
Mixer vertical KitchenAid 5KHB2571EER

KitchenAid 5KHB2571EER este un mixer vertical cu o putere de 180 W, ce poate fi accesata in intregime sau partial, cu ajutorul celor 5 trepte de viteza cu care este dotat. Vine dotat cu un bol de 1 litru, in care veti putea baga mixerul pentru a face treaba.

Un astfel de mixer vertical poate fi folosit in foarte multe situatii, inclusiv pentru pasare, amestecare, framantare, mixare oua, tocare sau zdrobire gheata. Dupa cum puteti vedea, in ciuda faptului ca este mai mic si mai putin puternic, poate fi totusi incredibil de folositor.

Acest model este dotat cu sisteme de siguranta anti-alunecare. Dupa ce va terminati treaba cu el, veti descoperi ca puteti folosi masina de spalat vase pentru a curata accesoriile sale.

In ce priveste continutul pachetului KitchenAid 5KHB2571EER, acesta contine multiple accesorii, inclusiv:

 • Mixer Vertical 180 W
 • Bol gradat 1 l
 • Protectie (detasabila, pentru capete cu lama)
 • Accesorii (tel, chopper)
 • Capete (lama S, lama stea si lama pentru spumare, toate din otel inoxidabil)
 • Brat detasabil (variante de 20 si 33 cm)

Plusurile mixerului vertical KitchenAid 5KHB2571EER

KitchenAid 5KHB2571EER bol plastic 1 l+ Calitatea KitchenAid: folosind componente din otel inoxidabil, este un aparat ceva mai greu, durabil, un produs la care se vede ca face parte din categoria Premium.

+ Dotari dintr-o bucatarie Americana: aceleasi electrocasnice KitchenAid se regasesc in multe din bucatariile din SUA, fiind un brand preferat in acea zona a lumii.

+ Puterea de 180W, cu 5 trepte de viteza: suficient de puternic pentru un mixer vertical, cu mai multe trepte pentru a obtine exact rezultatele dorite.

+ Design superb: colorat in rosu, KitchenAid 5KHB2571EER arata foarte bine in orice bucatarie.

+ Multe functii: poate toca, amesteca, framanta, pasa, zdrobeste gheata si mixeaza oua.

+ Componente lavabile: pot fi puse in masina de spalat vase, pentru curatare rapida.

Minusuri

– Pretul mare: acesta este o problema la toate produsele KitchenAid, nu doar la mixerul 5KHB2571EER.

Despre KitchenAid

Un brand premium, faimos in Statele Unite, dar si in afara tarii, KitchenAid este un brand ce este in prezent detinut de catre cei de la Whirlpool. Ca sa va faceti o idee despre experienta acestei companii americane, mentionez ca a fost fondata in 1919, deci anul acesta face 100 de ani de cand produce mixere de standuri. Au pornit cu modelul H-5, iar in prezent ne ofera atat mixerele sale cu bol pentru care a devenit faimoasa, cat si alte tipuri de aparate electrocasnice mici. Printre ele, gasim si aceste mixere verticale, in genul lui KitchenAid 5KHB2571EER.

Concluzia

KitchenAid 5KHB2571EER este acel produs premium pentru care merita sa investiti in plus, cat timp va si permiteti sa achizitionati acele electrocasnice ce se gasesc si intr-o bucatarie din Statele Unite. Isi face treaba foarte bine, calitatea se vede clar, dar si pretul este peste medie.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative