Robotul de Bucatarie Kenwood XL Chef KVL4110S, Un Model Premium, de 1200 W si Bol de 6.7 L

Kenwood XL Chef KVL4110S
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Kenwood XL Chef KVL4110S este cu adevarat un model destinat profesionistilor si amatorilor ce stau foarte mult timp in bucatarie. Are anumite functii pe care le indeplineste la perfectie, si este recomandat pentru cei ce il folosesc suficient de des incat sa-si scoata investitia.

Vezi pret

Kenwood XL Chef KVL4110S este genul de robot de bucatarie ce se adreseaza celor mai pretentiosi utilizatori, cei ce vor performante extreme de la aparatele folosite. Bineinteles, pentru a va scoate banii investiti intr-un astfel de model, va trebui sa il utilizati destul de des, deci nu se adreseaza celor ce au treaba prin bucatarie doar ocazional. Atat designul cat si specificatiile sale amplaseaza acest model intr-o categorie superioara.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Kenwood XL Chef KVL4110SKenwood XL Chef KVL4110S este in primul rand un robot de bucatarie foarte puternic, multumita motorului de 1200 W, ce poate fi folosit pentru a procesa chiar si cele mai dificile ingrediente. Un alt element la care exceleaza este cand vine vorba de capacitatea sa, modelul avand un bol enorm, de 6.7 L, cu circa 20% peste majoritatea robotilor premium de pe piata. Este considerat un Kitchen Machine, perfect pentru a mixa sau framanta aluat, dar ii lipsesc optiuni gen masina de tocat.

Plusurile robotului de bucatarie Kenwood XL Chef KVL4110S

+ Model Premium: de la designul Argintiu si elegant, pana la puterea si capacitatea mare, exceleaza in fiecare zona.

+ Puternic, 1200 W: va ofera un plus de putere fata de multe alte modele de roboti de bucatarie, fiind capabil sa isi faca treaba cu usurinta, chiar si cand ingredientele sunt mai greu de procesat.

+ Bol enorm, de 6.7 litri: sunt putine modelele cu boluri de peste 6 litri, iar Kenwood XL Chef KVL4110S este unul dintre ele. Puteti prepara aluaturi si amestecuri pentru toti oaspetii ce va vin de sarbatori, sau pentru o familie numeroasa.

+ Accesorii excelente: de inalta calitate, acestea sunt desinate maruntirii, mixatului sau framantatului.

Kenwood XL Chef KVL4110S 2+ Viteza variabila: aveti un comutator ce va ofera o plaja larga de viteze, impreuna cu o functie Impulse pentru momentele cand aveti nevoie de un plus.

Minusuri

– Pretul foarte mare: nu este un aparat ieftin, dar este gandit pentru utilizatorii ce il vor folosi foarte mult, astfel incat pe termen lung isi vor scoate banii.

– Nu are toate functiile unui robot de bucatarie universal: este un model ce face treaba perfect, dar nu acopera intreaga plaja de functii ale unui robot. Nu veti folosi acest robot ca blender sau pentru tocat carne, nu are accesoriile necesare pentru asa ceva.

Concluzia

Kenwood XL Chef KVL4110S este cu adevarat un model destinat profesionistilor si amatorilor ce stau foarte mult timp in bucatarie. Are anumite functii pe care le indeplineste la perfectie, si este recomandat pentru cei ce il folosesc suficient de des incat sa-si scoata investitia.

Vezi pret

Google Analytics Alternative