Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Gratar electric Heinner HSEG-1800SS, 1800 W, Cu Functie De Filtrare Fum si Temperatura Reglabila

Heinner HSEG-1800SS
  • Design
    (4.8)
  • Putere
    (4.8)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Review pe scurt

Heinner HSEG-1800SS este un gratar electric excelent, un model puternic, dotat cu doua zone de gatit ce au fiecare termostatul propriu, impreuna cu un sistem de filtrare al fumului ce va fi extrem de folositor.

Vezi pret

Sunteti in cautarea unui gratar electric, cu ajutorul caruia sa puteti gati carne si legume acasa, rapid si cu rezultate excelente? Este o modalitate excelenta de a introduce alimente ceva mai sanatoase in dieta dumneavoastra, renuntand la prajitul cu ulei. Heinner HSEG-1800SS este un astfel de aparat, si un model de calitate, dotat cu functii folositoare. Suficient de puternic, la cei 1800 W ai sai, este dotat cu doua placi reversibile antiadezive si are functie de reglare a temperaturii individuala pentru ambele zone de gatit.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HSEG-1800SSHeinner HSEG-1800SS este un aparat ceva mai ridicat ca pret, dar are si functii speciale, optiuni ce il fac o alegere excelenta, in special pentru cei ce il vor folosi mai des. Spre deosebire de modelele mai ieftine, acest aparat are un sistem de filtrare al fumului, deci nu mai aveti problema aceasta in bucatarie. Avand doua zone diferite, puteti gati mai multe tipuri de produse in acelasi timp. Fiecare din cele doua zone are 27×23 cm.

Heinner HSEG-1800SS functioneaza la o temperatura intre 90 si 210 Celsius, iar acest lucru va permite sa gatiti cam orice tip de produs, indiferent de temperatura necesara. Rezultatul este unul deosebit, cu interiorul suculent si fraged, in timp ce exteriorul este crocant si caramelizat.

Plusurile gratarului electric Heinner HSEG-1800SS

+ Gatiti sanatos, in 2 zone diferite: cele doua placi sunt detasabile, usor de curatat, reversibile, avand si invelis anti-adeziv. Puteti sa folositi o placa pentru a pregati o friptura, in timp ce a doua placa poate fi umpluta cu legume sau cu o omleta.

Heinner HSEG-1800SS 2+ Sistemul de filtrare al fumului: nu mai riscati ca detectorul de fum sa va taie alimentarea cu gaz in bucatarie, pentru ca acest grill electric elimina aceasta problema.

+ Termostat individual pentru cele doua placi: dupa cum am mentionat mai sus, puteti gati chestii diferite pe cele doua placi, la temperaturi diferite, multumita termostatului individual al fiecareia.

+ Plaja larga de temperaturi functionare: gatiti intre 90 si 210 grade Celsius, in functie de tipul de aliment preparat, pentru rezultate deosebite.

+ Carcasa Inox: model rezistent, arata elegant, isi are locul in orice bucatarie.

Minusuri

– Pretul peste medie: este un model de calitate buna si cu cateva optiuni foarte folositoare, deci isi merita pretul, daca luati in considerare functiile sale.

Concluzia

Heinner HSEG-1800SS este un gratar electric excelent, un model puternic, dotat cu doua zone de gatit ce au fiecare termostatul propriu, impreuna cu un sistem de filtrare al fumului ce va fi extrem de folositor.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative