Heinner HFP-1000GRY, Robot de Bucatarie 1000W, Bol 2L

Heinner HFP-1000GRY
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Heinner HFP-1000GRY este un bun robot de bucatarie din gama de mijloc, cu performante bune dar capacitate destul de mica, ce poate fi alegerea corecta pentru o familie cu cativa membri.

Vezi pret

Majoritatea utilizatorilor de roboti de bucatarie isi doresc un model cu un raport calitate/pret cat mai bun, bugetul fiind de multe ori foarte important. Heinner HFP-1000GRY pare genul de produs gandit cu acest tip de utilizator in gand, fiind un robot de bucatarie ce poate fi folosit in foarte multe situatii, folositor si destul de puternic, dar in acelasi timp si foarte accesibil ca pret. Are plusuri si minusuri, ca orice model, fiind de exemplu mai potrivit familiilor mici/medii, decat pentru cei ce isi doresc un robot care sa-i ajute atunci cand au multi oaspeti.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile majore, de la telefoane, la IT, electrocasnice si mobila. Nu ratati ocazia!

» Luna Curateniei este aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la electrocasnice si unelte folosite pentru curatenie, in interior si exterior (masini spalat, aparate spalare cu presiune, masini tuns iarba, drujbe, etc). Nu ratati ocazia!

Heinner HFP-1000GRYHeinner HFP-1000GRY este un model puternic, de 1000W, adica beneficiaza de suficienta forta incat sa proceseze ingrediente dificile. Este dotat cu bol de lucru si cu blender separat, are mai multi discuri de maruntire si feliere, tel, cam tot ce are nevoie o gospodina.

Plusurile robotului Heinner HFP-1000GRY

+ Puterea, 1000W: in general, cam orice robot de bucatarie de la 800W in sus ar trebui sa se descurce in majoritatea situatiilor. Heinner HFP-1000GRY are deci argumentele necesare in aceasta privinta.

+ Blenderul, de 1.8 L: capacitatea peste medie a blenderului va da posibilitatea de a face multe smoothies sanatoase pentru familia dumneavoastra.

+ Multe accesorii: vine cu accesorii pentru framantare, feliere, blender, mixare, tocare sau radere.

+ Lame din inox: taie bine, rezista si in timp.

Heinner HFP-1000GRY 2+ 2 viteze + Pulse: aveti si acel plus de putere atunci cand e nevoie, altfel puteti doza puterea robotului cu ajutorul celor doua viteze.

+ Pretul: avand in vedere puterea sa, dar si numarul de accesorii cu care vine, pretul este unul bun.

Minusuri

– Bolul principal, de 2 L: este cel ce limiteaza acest robot de bucatarie, ce devine mai potrivit pentru uz de catre o familie mica/medie, decat de una mare.

Concluzia

Heinner HFP-1000GRY este un bun robot de bucatarie din gama de mijloc, cu performante bune dar capacitate destul de mica, ce poate fi alegerea corecta pentru o familie cu cativa membri.

Vezi pret

Google Analytics Alternative