Masina de Tocat Carne Daewoo DMG101, Performanta si Accesibila

Daewoo DMG101
 • Design
  (4.5)
 • Putere tocare
  (4)
 • Capacitate kg/min
  (3.5)
 • Pret
  (4)
4

Review pe scurt

Daewoo DMG101 are un pret bun, o capacitate buna de tocat carne , dar si cateva accesorii care sunt esentiale intr-o gospodarie din Romania.

Vezi pret

Daewoo DMG101 este o masina pentru tocat carne care este potrivita in orice gospodarie din Romania, putand fi utilizata atat pentru tocat, cat si pentru umplut carnati sau la facut suc de rosii. Are un design atractiv, isi face treaba bine si este si fiabila, producatorul sau fiind unul cu renume la nivel mondial, deci nu este realizata de o firma chinezeasca de care n-ati auzit niciodata. Este in acelasi timp un produs destul de ieftin, usor accesibila oricarei gospodine.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Caracteristici Daewoo DMG101

In ce priveste caracteristicile acestei masini de tocat carne, veti descoperi ca are un motor puternic, de 1600 W, ceea ce este peste medie pentru un astfel de aparat. Veti putea toca pana la 1.2 kg de carne pe minut cu ajutorul Daewoo DMG101, utilizand in acest scop cele 3 discuri de taiere, care sunt realizate din inox. Dupa cum am mentionat si mai sus, masina vine cu accesorii pentru realizarea de suc de rosii si pentru umplerea carnatilor atat de iubiti de romani.
Daewoo DMG101 vine cu un design de culoarea inoxului, caracasa fiind metalica si cu un finisaj modern. Butoanele sunt amplasate in lateral, grupate in acelasi loc, sub logo-ul producatorului. Ele sunt intitulate Pornire, Oprire si Reverse, functii care se auto-explica.

Garantia lucrului bine facut

Printre avantajele acestei masini se numara si garantia cu care vine, aceasta fiind valabila pentru 3 ani, ceea ce arata ca producatorul are incredere in acest model. Daca utilizati masina de tocat destul de des, atunci ati putea lua in considerare si achizitionarea unei garantii extinse, ce ar putea adauga inca 1 sau 2 ani, deci ati putea beneficia de service sau inlocuirea acestui produs in caz de defectare pentru pana la 5 ani in total.

Utilizarea masini de tocat carne

Masina, avand o putere de 1600W, va face fata cu brio nevoilor oricarei gospodine. Veti putea toca pana la 1.2 kg de carne pe minut, ceea ce ar trebui sa fie suficient chiar si pentru o familie care tocmai a sacrificat un porc si doreste sa faca carnati dintr-o parte din acesta.

Daca tot am mentionat carnatii, sa aruncam o privire si la accesoriile cu care vine aceasta masina de tocat. Accesoriul de umplut carnati este disponibil impreuna cu acest model, astfel incat veti putea experimenta cu propriile retete din acest produs delicios.

Un alt accesoriu disponibil pentru acest model este cel care va permite sa faceti suc de rosii.

Realizat pentru utilizare in siguranta

Daewoo DMG101 ofera siguranta in utilizare, partial prin piciorusele anti-alunecare cu care este dotat aparatul, dar si prin protectia la supraincalzire care va proteja aparatul in cazul in care il folositi la capacitate maxima pe o perioada mai indelungata de timp.

Concluzie

Daewoo DMG101 are un pret bun, o capacitate buna de tocat carne , dar si cateva accesorii care sunt esentiale intr-o gospodarie din Romania.

Vezi pret

Google Analytics Alternative