Masina de tocat carne Daewoo DMG099R

Daewoo DMG099R
 • Design
  (4.5)
 • Putere tocare
  (3.8)
 • Capacitate kg/min
  (3.2)
 • Pret
  (4.5)
4

Review pe scurt

Daewoo DMG099R este o masina de tocat carne ieftina si atragatoare din punct de vedere al designului. Isi va face treaba bine pentru cantitati mici sau medii de carne, fiind dotata si cu accesorii pentru realizarea de carnati in casa, iar in pretul cerut reuseste sa ofere destul de multe.

Vezi pret

Daewoo DMG099R este o masina de tocat carne, un model care vine cu accesoriu special pentru realizarea de carnati, dar si cu cateva functii si accesorii foarte folositoare. Masina de tocat carne isi are locul sau bine definit in bucataria oricarei familii din Romania, preparatele pentru care se poate folosi fiind des intalnite in bucataria noastra. Cu ajutorul Daewoo DMG099R, o masina de tocat carne, veti putea sa maruntiti alimentele dupa cum aveti nevoie, dar si sa realizati niste carnati de casa deliciosi.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Modelul Daewoo DMG099R este unul accesibil din punct de vedere al pretului, cu o putere de 1300 W. Are 3 discuri de taiere, iar acestea ii dau posibilitatea de a toca pana la 1 kg de carne pe minut. Ca un element ce o face sa iasa in evidenta, are si un design frumos, mai ales varianta pe rosu cu accente pe negru. Pentru cei care isi doresc un look mai clasic, varianta Inox este disponibila deasemenea.

Modelul este unul de dimensiuni standard pentru o masina de tocat carne, usor de stocat dupa ce v-ati terminat treaba. Astfel de electrocasnice nu sunt destinate folosirii de zi cu zi, astfel ca marimea este un factor de care va loviti de fiecare data cand vreti sa o depozitati.

Plusurile masinii de tocat Daewoo DMG099R

Putere de 1300W: nu este cea mai puternica masina de tocat, dar isi va face treaba foarte bine pentru cantitati mici spre medii de carne, fara sa trebuiasca sa investiti foarte multi bani.

Brandul de calitate: spre deosebire de alte marci care sunt populare pe piata in acest moment, Daewoo este o firma cu renume, nu doar un brand adus din China de un importator puternic.

Design frumos: pentru cei care vor aparate electrocasnice placute vederii in bucatarie lor, versiunea cu rosu/negru este foarte frumoasa.

Accesorii multiple: acestea va permit sa realizati carnati de casa sau sa tocati carne pentru burgeri sau sarmale.

Cutite taiere din inox: materialul din care sunt realizate cutitele sunt dintr-un inox calitativ, usor de curatat si eficiente in timpul tocarii ingredientelor.

Pretul: Daewoo DMG099R este o masina de tocat pentru care nu va trebui sa scoateti foarte multi bani din buzunar.

Minusuri

Nu aveti chiar toate accesoriile posibile: este o masina de tocat folositoare celor care isi doresc sa o foloseasca pentru carne in special, astfel incat accesoriul pentru suc de rosii lipseste.

Nu este potrivita pentru cantitati foarte mari: avand o viteza de tocare de 1 kg/minut, daca aveti nevoie sa procesati cantitati mari de carne o sa dureze destul de mult.

Concluzia

Daewoo DMG099R este o masina de tocat carne ieftina si atragatoare din punct de vedere al designului. Isi va face treaba bine pentru cantitati mici sau medii de carne, fiind dotata si cu accesorii pentru realizarea de carnati in casa, iar in pretul cerut reuseste sa ofere destul de multe.

Vezi pret

Google Analytics Alternative