Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Blenderul Daewoo DB152

Daewoo DB152
 • Design
  (4.3)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Functii si accesorii
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.4

Review pe scurt

Daewoo DB152 are performante excelente, daca avem in vedere pretul sau foarte redus. Ofera o capacitate peste media a bolului, o putere destul de mare si o functie de zdrobire a ghetii ce va prinde foarte bine pe perioada verii.

Vezi pret

Un mod de viata mai sanatos este o rezolutie care multi din noi si-o propun la inceputul anului, dar apoi incet incet uitam de ce ne-am propus. Unul din produsele cele mai folositoare pentru a va atinge acest scop, si de a creste consumul de fructe si legume din dieta dumneavoastra, este sa cumparati un simplu blender, chiar si un model mai simplu si ieftin cum este Daewoo DB152. Cu ajutorul sau veti putea prepara bauturi delicioase, de la simple smoothieuri de fructe, pana la cocktailuri, acesta putand chiar si zdrobi gheata daca este nevoie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Caracteristicile Daewoo DB152

Daewoo DB152 este un blender cu o putere de 600W, ce are o viteza de rotatie de 17,000 RPM. Are un bol de sticla, cu o capacitate de 1.5 litri, astfel incat va putea fi folosit pentru prepararea a trei sau patru cani de smoothie delicios in fiecare dimineata, find perfect pentru o familie mica. Aveti nevoie de mai multe portii? Nu e nicio problema, trebuie doar sa preparati bauturile in doua etape, procesul de amestecare durand doar circa un minut. Capacul special, aflat in partea superioara, va permite sa adaugati ingrediente chiar si in timpul functionarii, astfel incat daca doriti ca unele din ele sa fie mai grosier taiate, le puteti adauga la final.

In ce priveste modalitatea de functionare, blenderul Daewoo DB152 utilizeaza patru lame pentru a taia foarte marunt ingredientele. Beneficiaza de 2 viteze de folosire, dar si de functia PULSE, ce va da un boost de putere aparatului pentru o scurta perioada de timp.

Pe langa functia de maruntire, ce este standard in orice blender, modelul Daewoo DB152 mai are si posibilitatea de a zdrobi gheata, aceasta putand fi adaugata in orice bautura, fie cocktail fie smoothie de fructe, pe perioada verii.

Un Design Placut Vederii

Avand un design placut ochiului, din inox si plastic negru pentru zonele exterioare, Daewoo DB152 va arata bine cam in orice bucatarie. Dimensiunile sale sunt foarte reduse, astfel incat poate fi si stocat intr-un colt, pana aveti nevoie de el. Totusi, fiind asa de mic nu va ocupa prea mult spatiu nici pe spatiul dumneavoastra de lucru, daca vreti sa il lasati acolo in mod permanent. Bolul aparatului este din sticla, astfel incat va fi usor de curatat. Piciorusele sale sunt facute in asa fel incat vor preveni alunecarea blenderului de pe masa in timpul functionarii.

Plusuri si Minusuri

+ putere medie spre mare, de 600 W
+ capacitate mare a bolului, de 1.5 litri
+ functia de zdrobire gheata
+ bolul din sticla
+ design placut
+ pretul foarte accesibil

– la acest pret, nu are minusuri

Concluzia

Daewoo DB152 are performante excelente, daca avem in vedere pretul sau foarte redus. Ofera o capacitate peste media a bolului, o putere destul de mare si o functie de zdrobire a ghetii ce va prinde foarte bine pe perioada verii.

Vezi pret

Google Analytics Alternative