Mixer cu bol Ariete Gourmet Yellow 1594YE

Ariete Gourmet Yellow 1594YE
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Ariete Gourmet Yellow 1594YE poate fi alegerea potrivita pentru o familie medie, unde se gateste la nivel normal. Nu este un model de folosit pentru gatire intensiva pe termen lung, pentru ca performantele sale sunt medii. Designul sau frumos ar putea face totusi diferenta in favoarea sa.

Vezi pret

Sunteti in cautarea unui mixer cu bol de calitate, dar va doriti si un design placut ochiului in acelasi timp? Ariete Gourmet Yellow 1594YE va ofera sansa sa scapati de obisnuitul mixer de culoare alba sau de tip inox, venind intr-un galben mai vesel ce va adauga bucatariei dumneavoastra un strop in plus de culoare. Adaugam si celelalte caracteristici ale acestui mixer, despre care vom vorbi in acest review, si vedem ca este intradevar un aparat electrocasnic ce isi are locul in orice bucatarie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, valabila doar weekendul acesta, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Ariete Gourmet Yellow 1594YE LogoPrintre caracteristicile importante ale acestui mixer cu bol se afla si capacitatea sa, de 4 litri, dar si puterea de 650W sau cele 6 viteze care pot fi selectate. Produsul este unul de calitate inalta, ce isi va face treaba intr-o bucatarie normala. Totusi, daca aveti o familie numeroasa sau gatiti foarte mult, puteti sa va uitati dupa modele de putere si capacitate mai mare. Avem cateva sugestii pentru dumneavoastra in pagina noastra cu roboti de bucatarie profesionali, dar un model capabil si frumos (mix de visiniu cu argintiu) este si robotul de bucatarie de top de la Russell Hobbs.

Plusurile mixerului Ariete Gourmet Yellow 1594YE

+ Design frumos: foloseste o culoare galbena, ce atrage ochiul, in ciuda faptului ca albul de pe restul aparatului acopera o suprafata mai mare. Este alegerea perfecta pentru cei ce vor un aparat ce arata diferit in bucatarie.

+ Putere decenta, 650W: veti gasi si modele mai puternice, dar si Ariete Gourmet Yellow 1594YE isi va face treaba foarte bine.

+ Capacitatea bolului de 4 litri: din nou, o capacitate buna si potrivita pentru o familie normala. Cei care gatesc mult sau care au oaspeti des pot sa se gandeasca la modele cu boluri mai mari.

+ 6+1 viteze: puteti regla puterea mixerului exact cat este nevoie, dand acestuia si un boost atunci cand este nevoie.

+ 5 accesorii: aveti paleta pentru amestecare, carlig pentru framantare normala si altul pentru cea grea, capac si bol.

Minusuri

– Pretul un pic ridicat pentru ce ofera: platiti un pic in plus pentru brandul Ariete si pentru culoarea mai vesela a acestui mixer, performantele fiind mai bune la alte modele din aceeasi gama de pret.

Concluzia

Ariete Gourmet Yellow 1594YE poate fi alegerea potrivita pentru o familie medie, unde se gateste la nivel normal. Nu este un model de folosit pentru gatire intensiva pe termen lung, pentru ca performantele sale sunt medii. Designul sau frumos ar putea face totusi diferenta in favoarea sa.

Vezi pret

Manual de utilizare (en)

Google Analytics Alternative